News Flash:

VITEZA UCIDE! Imagini TERIFIANTE cu un accident petrecut la Brasov! Cadavrul soferului unui BMW, imprastiat pe zeci de metri dupa ce a intrat sub un TIR! (IMAGINILE VA POT AFECTA EMOTIONAL!)

23 Aprilie 2015
1528 Vizualizari | 0 Comentarii
accid bmw
Un teribil accident de circulatie s-a produs mierccuri dimineata, in jurul orei 9.00, pe drumul dintre Rasnov si Cristian. Soferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului si s-a izbit frontal de un TIR, fiind efectiv tocat. In urma impactului, bucati trupul soferului BMW-ului au fost aruncate la zeci de metri.
Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Brasov, cpt. Ciprian Sfreja, in accident au fost implicate un autoturism si  un autocamion.  Din pacate, din primele informatii, o persoana a decedat. Un autoturism BMW Seria 3, inmatriculat in Bulgaria, care circula dinspre Brasov spre Rasnov, condus de un barbat, a intrat frontal in camion. Masina avea viteza destul de mare, si a intrat efectiv sub camion. Puntea din fata a camionului a fost azvarlita pe partea cealalta a drumului, la zece metri, pe un camp. BMW-ul a intrat pe sub camion si a fost efectiv tocat. „Cadavrul soferului este imprastiat pe cateva zeci de metri: capul, mainile, picioarele parca ar fi intrat intr-un malaxor urias. Ce a ramas din trupul victmei este un amestec de fiare si carne insangerate. Nu am vazut in viata mea asa ceva. Este cumplit!“, a declarat pentru newsbv.ro unul dintre martorii accidentului.
Soferii sunt rugati sa respecte indicatiile agentilor de circulatie din zona.
ATENTIE, IMAGINILE SUNT CUMPLITE SI VA POT AFECTA EMOTIONAL! 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005253 (s)