News Flash:

Iulius Town Timișoara te invită la film, joacă și mișcare, în aer liber

28 August 2020
937 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town Timisoara 01

Timișoara, 27 august 2020: Sport, film, artă și incursiuni în lumea poveștilor. Pe scurt, un weekend de vară petrecut la Iulius Town Timișoara. Agenda artistică este dominată de proiecțiile din cadrul Flight Film Festival, antichitățile își etalează frumusețea spre încântarea pasionaților, iar World Class îți provoacă determinarea pentru mișcare.

Startul ultimului weekend al verii este dat de antrenorii celui mai mare centru de fitness din România, prezent în Iulius Town. Dacă ești o fire atletică și îți place să faci mișcare, vino în Iulius Gardens să-ți testezi limitele alături de instructorii World Class! Pentru că exercițiile sunt mai ușoare când le îmbini cu muzica, vineri, 28 august 2020, de la ora 09.00, poți participa la o sesiune de C-Core. Sâmbătă, tot de la ora 09.00, îți poți recăpăta zen-ul prin Body Balance, care îmbină yoga cu stretching, pilates și tai-chi.

Începând de duminică, 30 august, ai parte de trei seri cu și despre filme, în Iulius Gardens. Aici vor avea loc o serie de evenimente din cadrul celei de-a doua ediții a Flight Film Festival: Science, Fiction, Technology, Music. Deschiderea evenimentului este găzduită la Iulius Town, una dintre „scenele” festivalului, de la ora 20.00, urmată de conferința Nature & Wild Life. Pelicula serii, White God (2014), premiată la Festivalul de Film de la Cannes, va începe la ora 21.30.

Ziua de luni propune două proiecții cinematografice. De la ora 20.30 poți vedea documentarul Anthropocene: the human epoch (2018), iar de la ora 22.30, pe ecranul din Iulius Gardens rulează Underwater (2020), o producție americană. Prima zi din septembrie aduce și un invitat special, în cadrul Flight Film Festival, la Iulius Town Timișoara. Pentru că este seara copiilor, de la ora 20.30, proiecția Le voyage dans la lune/Călătorie pe lună (1902), în regia lui Georges Méliès, va fi dublată și povestită de Irina Margareta Nistor. Seara continuă cu HUGO (2011), de Martin Scorsese, de la ora 21.00, un film nominalizat pentru 12 Oscaruri. Programul integral al festivalului poate fi consultat pe www.flight-festival.com.

Duminică, de la ora 11.00, „Scufița Roșie” pornește în călătorie alături de micii spectatori din Iulius Gardens. Piesa de teatru prezentată de Magic Oz îi inspiră pe cei mici să fie curajoși și ascultători în același timp, oferindu-le și o doză de amuzament. 

Pentru copii s-a pus în mișcare Trenulețul Distracției. Micuța garnitură va opri zilnic în „stația” din Iulius Gardens, unde cei mici se vor îmbarca pentru o plimbare prin parc, în intervalul orar 12.0016.00, iar în weekend, și între orele  17.0020.00. Aventura captivantă continuă la caruselul venețian, printre personajele de poveste, care se rotesc de luni până vineri, în intervalul 12.00 - 22.00, iar sâmbăta și duminica, de la ora 10.00 la 22.00.

Piese de mobilier cu „dantelă” sculptată minuțios, bijuterii care vorbesc despre eleganța trecutului, colecții a căror valoare este sporită de trecerea anilor și multe alte piese surprinzătoare pot fi descoperite la Târgul de antichități, handmade și vintage, de vineri până duminică, la etaj, în zona magazinelor pentru copii. Este un prilej să-ți descoperi o nouă pasiune sau acel obiect care te cucerește iremediabil.

Arta sub altă formă poate fi admirată până pe 5 septembrie, în Atriumul Iulius Mall. Aici sunt expuse tablouri ingenioase create din doze de aluminiu - Can Art.  Vino să vezi ce au reușit să facă artiștii români cu un strop de imaginație și dorința de a recicla!

Galerie Foto

Iulius_Town_Timisoara_02
world class c-core body balance
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006483 (s)