News Flash:

Iti plac aventurile de-o noapte? Iata cateva sfaturi care te vor ajuta

15 Februarie 2017
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
flirt

Acest articol despre cum sa faci dintr-o aventura de-o noapte o experienta de neregretat este destinat in special barbatilor.
Aventurile de-o noapte nu au nimic de-a face cu sentimentele si dragostea romantica, este vorba numai despre placere carnala. Fara atasamente. Probabil nu ai mai vazut persoana respectiva inainte si destul de probabil ca nu o vei mai vedea din nou.


De obicei femeile sunt cele care cauta sfaturi pentru aventurile de-o noapte astfel incat sa nu le regrete, in timp ce barbatii par sa aiba astfel de experiente in sangele lor. Totusi, am pregatit cateva sfaturi adresate lor.


Sex protejat mai presus de orice
Toti cei dintre voi care practica in mod regulat aventurile de-o noapte sunt familiarizati cu aceasta lectie, dar este bine sa ti-o reamintesti din nou. Daca sari in pat cu persoane complet straine, niciodata nu-ti asuma un asemenea risc. Foloseste prezervativ. Chiar daca partenera pretinde ca ia pilule contraceptive si ca e cat se poate de sanatoasa sau ca esti singura persoana cu care face sex fara prezervativ, o aventura de-o noapte chiar merita sa-ti asumi un asemenea risc?


Prezervativele te pot proteja in mod eficient de toate bolile cu transmitere sexuala. Ele te feresc si de transmiterea bolilor de care tu poti suferi fara sa fii constient de asta, lucru ce potential periculos pentru sanatatea partenerei. Deci, folosirea prezervativul ar trebui sa fie o regula. Si chiar daca il folosesti fara exceptie, ar trebui sa te testezi pentru bolile cu transmitere sexuala din cand in cand.


Mergi la ea acasa
O aventura de-o noapte nu este, de obicei, o activitate pe care sa o planificati in prealabil, cel putin, nu in detaliu. Acesta este motivul penru care apartamentul tau arata de obicei murdar si seamana cu un camp minat cu sosete murdare si camasi imprastiate atunci cand vrei sa ai o aventura de-o noapte. Si nici nu ai schimbat asternuturile de o luna, nu-i asa?


Ei bine, tocmai din acest motiv este o idee buna sa te inviti la ea acasa. Numai daca nu esti foarte ghinionist, apartamentul ei va fi mult mai curat si mai confortabil decat al tau. Astfel iti va fi si mult mai usor sa pleci mai devreme decat ti-ai planificat in caz ca se intampla ceva. Dupa cum stii, este foarte greu (si nepoliticos!) sa refuzi pur si simplu o femeie.
Fii direct si clar
Sexu
l intr-o relatie serioasa, pe termen lung, poate fi foarte senzual si poate avea loc fara cuvinte, pentru ca partenerii se cunosc foarte bine. Prin urmare, ei stiu ce ii excita si ce le provoaca placere. In cazul unei aventuri de-o noapte, lucrurile stau altfel si de aceea va trebui in mod explicit si verbal sa iti exprimi dorintele si fanteziile sexuale daca vrei sa ai parte de sex de calitate. Vorbind deschis, ar trebui sa descoperiti amandoi activitatile de care sa va bucurati in pat.


Un sfat crucial: nu fi un idiot!
Nu doar ca nu e galant, dar este absolut dezgustator sa te lauzi cu aventurile tale de-o noapte in fata tuturor prietenilor si cunoscutilor, impartasind cu ei detaliile cele mai picate care implica o anumita femeie. Nu se stie niciodata daca nu cumva vei intalni din nou acea femeie si, in aceste conditii, nu iti doresti o reputatie proasta care sa sperie toate celelalte femei de tine, nu-i asa?
Desi o aventura de-o noapte exclude implicarea emotionala, nu parasi patul partenerei sexuale imediat dupa ce ati terminat de facut sex. Chiar daca ea vrea sa te mai intalneasca, iar nu tu, incearca sa fii galant. Comporta-te ca un adult si arata respect. Iubita ta de-o noapte o merita - si nu pentru ca s-a culcat cu tine, ci pentru ca este o fiinta umana.


sexu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005033 (s)