News Flash:

DIALOG HALUCINANT intre Simona Halep si antrenorul ei Darren Cahill, inaintea ultimului set al meciului cu Konta.

30 Martie 2017
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
halep cu antrenorul
Simona Halep a fost eliminata in faza sferturilor turneului WTA de la Miami, dupa un meci de trei seturi cu Johanna Konta, pe care constanteanca l-ar fi putut transa dupa doua seturi. Simona a servit pentru meci in setul secund, insa nu a profitat de oportunitate, iar sportiva britanica a revenit in meci si s-a impus castigand clar setul decisiv, scor 6-2.
Tensiunea meciului si-a spus cuvantul, iar intre Halep si antrenorul ei, australianul Darren Cahill a avut loc un dialog aprins, in timpul caruia Simona a parut sa-si verse frustrarile acumulate dupa pierderea setului secund. "Nu mai da din cap cand gresesc! Nu imi face bine in aceste momente", i-a transmis Simona Halep antrenorului ei in primul time-out cerut in timpul partidei cu Johanna Konta.
In a doua pauza ceruta de Halep, nemultumirile romancei au fost si mai evidente, insa Cahill a facut tot posibilul sa o motiveze pentru a putea castiga setul decisiv. Iata cum a decurs dialogul dintre cei doi.
Darren Cahill: "Nu e nicio problema, reseteaza totul, nicio problema. Haide, pune-ti ordine in ganduri."
Simona Halep: "Uneori cred... (neinteligibil) cer prea mult. Asta e caracterul meu. Sunt atat de moarta (en. I'm so dead). Am un joc ridicol."
D.C: "Atunci, cum rezolvam asta?"
S.H: "Nicio sansa."
D.C: "Nu? Elibereaza-te..."
S.H: "Am facut doua duble greseli, doua duble greseli in tiebreak si am ratat toate mingile... Serveste puternic, are un forehand puternic."
D.C: "Elibereaza-te, mai ai doua minute sa dai frau liber frustrarilor."
S.H: "Ceri imi prea mult si eu iti cer doar sa... (n.r. face semn cu mana a lehamite)"
D.C: "Ce? Tu ce imi ceri? Fii mai exacta... ce imi ceri (n.r. Halep repeta gestul facut cu mana, semn ca nu vrea sa spuna ce gandea)
Ce ar fi sa ai o conversatie reala cu persoana care sta cu tine. Acea persoana ti-ar spune ca esti la egalitate de seturi cu o jucatoare foarte buna si in majoritatea acestui meci tenisul tau a fost foarte bun. Poti sa fii dura cu tine, eu nu voi fi."
S.H: "Ma complic tot timpul."
D.C: "Atunci, Simo, ai sansa de a face diferenta, asta e tot ce pot spune. Ai mai fost in pozitia asta de multe alte ori si de cele mai multe ori ai pierdut, cu atitudinea asta. Acum ai sansa de a schimba lucrurile. Depinde de tine, tu decizi ce vrei sa faci cu tine: poti sa urmezi calea asta si e in regula, sau poti sa iei o gura mare de aer, sa iti pui prosopul pe cap si sa incerci sa imbunatatesti putin situatia. E atat de simplu. Tine de tine, e ceva ce vine din interior. Asa ca nu e nicio problema in a te elibera, atat timp cat esti pregatita sa faci diferenta. Daca te bate jucand un tenis extraordinar, nicio problema! Ii strangi mana si ii spui: "Bravo!""
S.H: "Crezi ca pot sa castig acest meci?"
D.C: "Absolut! Cred ca poti sa castigi acest meci."
S.H: "Daca nu am castigat al doilea set, in care am avut atatea sanse..."
D.C: "Nu ai facut totul gresit. Bine, au fost vreo doua duble greseli, ea a avut cateva lovituri extraordinare, a fost curajoasa la punctele mari. De aceea vreau sa fii curajoasa! Fii curajoasa in momentele mari. Ai servit de cateva ori fals cu al doilea serviciu, dar nu e nicio problema in a fi curajoasa."
S.H: "In unele momente am fost curajoasa."
D.C: "Nu o sa ma cert cu tine pe tema asta, ok? Trebuie sa iti demonstrezi tie, nu mie. Nu eu sunt cel care poate raspunde acestor intrebari, ci doar tu poti si ai sansa de a indrepta asta. Esti o atleta mai buna decat ea, trebuie sa transformi meciul intr-o intrecere atletica. Misc-o de pe loc, fa un pas inainte! Nu lovi mingea pe mijlocul terenului si asigura-te ca nu alergi doar tu. Fii atleta! La naiba, o sa ma duc eu acolo si o sa alerg, daca tu nu o faci. Fa-o sa se miste de fiecare data. De fiecare data cand ai sansa de a deschide terenul, profita de ea! Bine, poti sa faci cateva greseli, nu e nicio problema. Joaca dupa regulile tale si fa din acest meci un concurs atletic. Si pastreaza-ti concentrarea. Pune-ti prosopul pe cap, concentreaza-te la ce ai de facut si hai, sa facem un meci mare in acest ultim set. E timpul pentru o schimbare. E primul turneu unde esti la 100% din punct de vedere fizic. Hai, vreau sa vad un mic zambet"

darren cahill
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004850 (s)