News Flash:

Intarzieri de zeci de minute în Gara de Nord, in urma unor verificari pe segmentul de cale ferata Brazi-Ploiesti Vest

2 Octombrie 2017
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
tren arad
Sase trenuri inregistreaza, luni dimineata, intarzieri de cateva zeci de minute din cauza unor verificari ce au fost efectuate, pe ambele fire de circulatie, de echipele feroviare pe segmentul de cale ferata Brazi-Ploiesti Vest (10 kilometri), dupa ce pe panoul de comanda din dispecerat aceasta sectiune aparea ocupata (este colorata in rosu).
Potrivit tabelei din Gara de Nord, cele mai mari intarzieri, de 45 de minute si, respectiv, 35 de minute, le au trenurile IR 1696 de la Timisoara, care trebuia sa ajunga in Capitala la ora 8:22, si IR 1644 de la Sibiu (sosire 8:33).
De asemenea, trenul IR 14032 Brasov — Bucuresti Nord, care trebuia sa soseasca la ora 8:20, a consemnat o intarziere de 25 de minute. Tot 25 de minute a intarziat si IR 1644, de la Sighetu Marmatiei, care trebuia sa ajunga in Gara de Nord la 8:33.
Si IR 12558 Buzau — Bucuresti Nord are o intarziere de 10 minute.
Cate cinci minute de intarzieri au trenurile IR 15090, IR 12570 si IR 15990 de la Targoviste, Galati si, respectiv, Craiova.
Trenurile de calatori care tranziteaza zona Ploiesti Vest — Brazi vor inregistra intarzieri, deoarece vor circula la cale libera pe acest tronson, ca urmare a faptului ca pe panoul de comanda din dispecerat aceasta sectiune apare ocupata (este colorata in rosu), a anuntat luni dimineata CFR SA.
"Echipele feroviare intervin la aceasta ora pe segmentul de cale ferata Brazi-Ploiesti Vest (10 km) pentru verificarea componentelor infrastructurii feroviare, pe ambele fire de circulatie. Pana la finalizarea verificarilor pe sectiunile ocupate, circulatia trenurilor se desfasoara in conditii speciale, de tip cale libera, sub atenta supraveghere a personalului feroviar care dirijeaza traficul pe baza de comanda telefonica. Trenurile de calatori care tranziteaza zona Brazi — Ploiesti Vest vor inregistra intarzieri la sosire si la plecare din statii, deoarece pe toata perioada interventiei se diminueaza capacitatea sectiilor de circulatie si se prelungesc timpii de mers", au precizat reprezentantii CFR SA.
Potrivit acestora, zona ocupata inseamna ca nu se poate da drumul la tren pe acea zona pana nu se verifica de ce apare ocupata. Personalul verifica zona pentru a vedea care dintre componente nu functioneaza normal.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006050 (s)