News Flash:

Intalnire de ultima ora la GUVERN. Liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, poarta discutii cu premierul Dancila

2 August 2018
589 Vizualizari | 0 Comentarii
dancila2

Liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, participa, joi, la Palatul Victoria, la discutii cu premierul Viorica Dancila, tema fiind rectificarea bugetara pe care Executivul intentioneaza sa o opereze, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.
”Doamna prim ministru i-a invitat pe domnii Dragnea si Tariceanu pentru o discutie pe tema rectificarii”, au declarat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX.

La discutii participa si ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, dar si vicepremierii Paul Stanescu si Viorel Stefan.

Incepand cu ora 13.00 este programata si sedinta de Guvern, dar pe ordinea de zi nu apare proiectul privind rectificarea.


Discutii privind prima rectificare din acest an au avut loc si in cursul zilei de luni, atunci cand Viorica Dancila i-a convocat pe ministri la o intalnire. In paralel cu aceasta intalnire de la Guvern, liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, s-au intalnit in biroul presedintelui Camerei Deputatilor.


palatul victoria viorica dancila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005048 (s)