News Flash:

Infotrafic: Drumurile pe care se mai circula ingreunat din cauza viiturilor / Meteorologii spun ca va continua sa ploua in majoritatea regiunilor pana sambata

28 Iunie 2018
595 Vizualizari | 0 Comentarii
drum

Pe un singur drum national, respectiv DN 11, pe raza localitatii Oituz, din judetul Bacau, se mai circula ingreunat din cauza viiturilor, anunta Centrul Infotrafic al Politiei.


Potrivit Centrului Infotrafic, in urma precipitatiilor abundente din ultima perioada, un singur drum national mai este afectat de viitura formata, respectiv DN 11, pe raza localitatii Oituz, din judetul Bacau, intre kilometrii 96 si 110.

Circulatia nu este blocata total, ci se desfasoara alternativ, cu dificultate.

Totodata, Infotrafic anunta ca astazi este inchisa circulatia feroviara intre statiile Pielesti si Robanesti din judetul Dolj, din cauza unor lucrari la infrastructura.


11 trenuri vor fi afectate, transbordarea calatorilor urmand sa aiba loc cu autobuzepuse la dispozitie de Sucursala Regionala de Transport Feroviar de Calatori Craiova.

Prin acumulare sau in intervale scurte de timp se vor inregistra cantitati de apa de 20...30 l/mp si izolat 50...60 l/mp.

Meteorologii mentioneaza ca va continua sa ploua in majoritatea regiunilor pana sambata.

Joi pana la ora 23, Bucurestiul si judetele Arges, Bacau, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Covasna, Dambovita, Giurgiu, Harghita, Ialomita, Ilfov, Neamt, Prahova, Suceava, Tulcea si Vrancea sunt sub cod galben de ploi puternice.

Prin acumulare sau in intervale scurte de timp se vor inregistra cantitati de apa de 20...30 l/mp si izolat 50...60 l/mp.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005720 (s)