News Flash:

Kelemen lasa deschisa o portita privind votarea de catre UDMR a motiunii de cenzura

26 Iunie 2018
825 Vizualizari | 0 Comentarii
kelemen hunor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, dupa intalnirea cu presedintele PNL, Ludovic Orban, ca miercuri dimineata va decide formatiunea pe care o reprezinta cum va vota, dar recunoaste ca personal nu este multumit de toti ministrii din Guvernul actual.
"Maine dimineata (n.r: miercuri) luam o decizie, avem grupurile reunite si am anuntat de ieri. Asta a fost discutia cu Ludovic Orban, foarte civilizata, onesta, pe cifre si cateva principii", a declarat Kelemen Hunor.

Intrebat de ce este nevoie pentru un vot impotriva actualului Cabinet, liderul UDMR a spus ca orice varianta trebuie sa fie una realista, cu un program asumat, masuri pe termen mediu si lung.

"Niciun guvern nu este de neinlocuit", a spus Kelemen Hunor, care a recunoscut ca sunt si ministri de care nu este multumit: "de exemplu, de ministrul Transporturilor si ce spune despre constructia de autostrazi, de Negrescu cum gestioneaza faptul ca anul viitor preluam presedintia Consilului UE. Niciodata nu a existat vreun guvern, nici din care am facut parte, de care sa fiu complet multumit".
 


ludovic orban
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007334 (s)