News Flash:

INCREDIBIL Nu credeai asa ceva! Iata la ce se gandesc femeile in timp ce fac sex

11 Decembrie 2016
1367 Vizualizari | 0 Comentarii
orgasm femeie2
Deseori, in timpul unei partide de sex, femeile se gandesc la tot felul de lucruri, mai putin la….sex. Proiectul neterminat de la serviciu, grija pentru copii, mancarea care sta pe foc sau problemele de sanatate ale bunicii, toate acestea le vin in minte in cele mai delicate momente, cand ar trebui sa se bucure doar de sex.
Publicatia Womenshealthmag.com a realizat o lista cu zece ganduri nepotrivite care le trec femeilor prin cap in timp ce fac sex. 
1. Cel mai des, ele se intreaba daca arata bine, daca nu cumva sunt prea grase. Totusi, ar trebui sa fie evident ca partenerul le gaseste atragatoare si le arata asta chiar in acel moment. 
2. Tunsul, aranjarea coafurii, este o alt subiect la care se gandesc uneori femeile cand fac sex. Tot din dorinta de a arata cat mai bine, chiar daca partenerul nu este deloc atent la acest aspect in timpul actului sexual. 
3. Uneori, femeile se intreaba de ce partenerul lor are o figura schimonosita, ca si cand ar suferi, ar avea dureri. Nu este o problema in realitate, asa se manifesta unii barbati in timp ce fac sex
4. O alta intrebare care le framanta pe femei in acele momente este daca nu cumva a cedat prea repede si s-a culcat cu partenerul prea curand, in loc sa mai astepte, scrie adevarul.ro. 
5. Pantofii vazuti cu o zi inainte intr-o vitrina sau rochita decoltata din magazin...iata alte imagini care le vin in minte femeilor in timp ce fac sex si le abat atentia. 
6. Nu este un cliseu: gandul la mancare apare deseori in timpul unei partide de sex, mai ales daca femeii ii este foame in acele momente. O idee buna ar fi sa includa mancarea in preludiu, in acest fel partida va fi mai interesanta si femeia isi va satisface doua nevoi in acelasi timp. 
7. Pare greu de crezut, dar unele femei se gandesc si la politica in timp ce fac sex, mai ales daca se apropie alegerile. 
8. Grija pentru contraceptie este de asemenea foarte prezenta in mintea femeilor cand fac sex. Problema apare mai ales daca ele iau pastile anticonceptionale in loc sa foloseasca prezervativ. Uneori, uita sa ia in fiecare zi pastila si atunci apare riscul unei sarcini nedorite, prin urmare este de inteles de ce ele se gandesc deseori daca este totul in ordine. 
9. Gandul la o sarcina de serviciu care nu a fost terminata poata fi extrem de stresant in timpul partidei de sex. Unele femei chiar se opresc si termina ce au de facut pentru munca si abia apoi se pot relaxa, in timp ce altele nu spun nimic, dar se gandesc mereu daca nu cumva vor fi penalizate pentru ca au intarziat trimiterea unui proiect sau a unui e-mail. 
10. Si filmele sau emisiunile televizate sunt subiecte la care unele femei se gandesc in timp ce sunt in pat cu partenerul. Daca se intampla asa, e clar ca ar fi mai bine ca ele sa se uite la televizor si abia apoi sa faca sex, nu sa renunte la emisiunea preferata.

2 tunsul sex
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006426 (s)