News Flash:

Vrei sa fii experta la oral? Iata ce trebuie sa stii

9 Decembrie 2016
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
oral femeie

Barbatul se intinde pe pat pe spate, asezandu-si capul pe marginea patului, putin in exterior. Partenera se aseaza deasupra lui, in picioare, cu genunchii putin indoiti, astfel incat partenerul sa poata ajunge cu buzele in zona genitala a femeii. Pentru a mentine pozitia, barbatul poate sa o imbratiseze, tinandu-i coapsele cat mai aproape de capul lui. Aceasta pozitie o face pe femeie sa se simta increzatoare si dominanta.

Partenera se aseaza pe pat pe spate si isi da picioarele peste cap ca si cand ar vrea sa se rasuceasca complet. Femeia se sprijina in cap, gat si coate, care stau pe pat, avand trunchiul ridicat si picioarele cu talpile sprijinite de pat. Partenerul se poate aseza in genunchi pe pat, aplecat peste zona genitala a femeii.

Barbatul se aseaza in picioare, cu picioarele indepartate, indoind putin genunchii. Femeia se aseaza in fund, cu spatele la el, cu capul intre picioarele acestuia. Pozitia este buna pentru miscari adanci. Pentru un plus de placere, femeia poate prinde penisul in mana executand in acelasi timp si un masaj.

Partenerul se intinde pe spate pentru ca femeia sa faca toata treaba. Aceasta se aseaza in genunchi pe podea si ofera sex oral ajutandu-se, in acelasi timp, si de maini. Partenerul are ocazia sa se bucure de placere, perfect relaxat, intins pe spate si sa ii multumeasca cu mangaieri pe spate. Pentru a-i face mai mult loc, barbatul isi poate indeparta piciorul drept.


barbatul partenera picioarele indepartate masaj perfect relaxat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007996 (s)