News Flash:

INCREDIBIL! Ce fantezii au Raluca Badulescu si sotul ei in intimitate

10 Februarie 2017
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
badulescu
Purtand peruci eu o sa fac schimbari din astea mai dese, insa eu nu sunt omul suprizelor pentru ca, intr-adevar, am acelasi ruj rosu, aceleasi unghii, eu nu schimb foarte multe lucruri la mine.
Nu m-am gandit la chestia asta, sa dau nume perucilor. Eu port peruci de foarte multi ani. Am o colectie de aproximativ 30 de peruci, pe care am imbogatit-o cu ajutorul „Bravo, ai stil”, insa nu m-am gandit sa am nume diferite de fiecare data cand port vreo peruca, dar o sa ma gandesc la treaba asta. Sa incep sa-mi gasesc niste alias-uri.
Sincera sa fiu suntem casatoriti de aproape 10 ani si imi spune doar care dintre noi scoate cateii afara. Cam asta este fantezia noastra maxima: care dintre noi scoate cateii afara. Si in general el ii scoate. Eu castig.
Eu blonda sunt. Am aceeasi nuanta de blond de 150 de mii de ani. Am un prieten care de 15 ani are grija de parul meu. Am aceeasi nuanta de blond, acelasi par semi-lung pentru ca in mod evident nu putem sa-l facem astazi scurt, maine lung si asa. Cand o sa vina primavara o sa-mi pun extensii si o sa defilez mai mult cu parul meu natural. Dar mie imi place foarte mult treaba cu perucile. Uneori lumea nu crede ca am peruca, iar asta sincer ma bucura enorm, pentru ca inseamna ca au o parere buna despre parul meu, eu avand par mai putin. Asa am eu de la natura, nu ca mi s-a intamplat ceva pe parcurs, insa vopsindu-l blond de aproape 20 de ani e normal sa se mai subtieze firul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004815 (s)