News Flash:

Paul Ipate ii da peste nas lui Mircea Badea, dupa ce vedeta TV a criticat-o pe Jojo pentru iesirea in strada

10 Februarie 2017
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
paul ipate
Paul Ipate a raspuns comentariilor lui Mircea Badea, care a dezbatut pe larg in emisiunea ”In gura presei” faptul ca mai multe vedete au participat la protestele din Piata Victoriei. Tatal fiicei lui Jojo si-a explicat motivele care l-au determinat sa iasa in strada.
Mircea Badea a dezbatut pe larg in cadrul editiei de miercuri a emisiunii ”In gura presei” prezenta vedetelor la mitingul din Piata Presei, printre care si a actritei Catalina Grama, cunoscuta drept Jojo.
Paul Ipate, tatal fetitei lui Jojo, a reactionat si le-a explicat prietenilor lui virtuali motivele care l-au facut sa iasa in strada.
”Pentru cei ce m-au intrebat de ce mai ies in strada, pentru cei ce m-au injurat ca ies in strada, pentru cei ce au stat si stau comozi in continure in fotolii la caldura, pentru cei care cred ca nu-i afecteaza deloc ce se intampla cu tara in momentele astea, va dedic acest articol”, a scris Paul Ipate pe Facebook.
La cateva ore, actorul a revenit cu un mesaj in care comenteaza comportamentul protestatarilor din Piata Victoriei cu cel al manifestantilor de la Palatul Cotroceni.

paul ipate mircea badea jojo reactionat strada
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004759 (s)