News Flash:

Cum te dai de gol atunci cand inseli în functie de zodie

9 Februarie 2017
1697 Vizualizari | 0 Comentarii
frigida2
Fie ca ai inselat sau vei insela pe viitor, cumva tot vei reusi sa te dai de gol la un moment dat, fie mai devreme fie mai tarziu. Dupa cum stim, minciuna are picioare scurte si adevarul reuseste mereu sa iasa la iveala intr-un fel sau altul, indiferent despre ce anume este vorba.
Iata cum reuseste fiecare zodie sa se dea de gol atunci cand ajunge sa-si insele partenerul.

Berbec
Desi este considerata o persoana puternica, nativa acestei zodii va reusi sa-si piarda foarte repede calmul atunci cand va fi intrebata daca a inselat sau nu. Siruri lungi de intrebari vor fi elementul care va reusi sa o faca pe nativa acestei zodii sa se dea de gol, iar nervii nu vor intarzia sa apara.

Taur
O stare tensionata si incordata va reusi sa aduca adevarul la suprafata in cazul femeii taur. Prin aceasta tensiune care va pune stapanire pe ea, femeia taur va reusi sa dea de banuit iar secretul ei nu va mai putea fi pastrat in taina.
Gemeni
Femeia gemeni va evita cu desavarsire sa abordeze orice subiect care face referire la inselat, chiar daca nu este vorba de persoana ei. Acest lucru o va demasca si va scoate la iveala secretul ei ascuns cu privire la acest subiect.

Rac
Daca vei observa ca femeia Rac devine mai rece, este un semn clar ca aceasta te insala. Odata ce aceasta calca stramb, sansele ca atitudinea ei sa fie la fel de afectuoasa si calduroasa sunt destul de reduse.

Leu
Desi par a fi mereu stapane pe ele insele, nativele acestui semn zodiacal ajung sa aiba un comportament care lasa mult de dorit odata ce au inselat. Sentimentul de regret va reusi sa le domine oarecum si nu vor reusi sa mai tina ascunse faptele savarsite.

Fecioara
Daca atitudinea femeii Fecioara incepe sa de schimbe, este un semn clar ca aceasta a calcat stramb. Odata ce interesul acesteia lasa de dorit, este un semn de indoiala mai mult decat evident.

Balanta
Femeia Balanta reuseste destul de bine sa ascunda momentele in care aceasta a gresit, iar uneori apeleaza la mici minciunele pentru a masca ceea ce a facut. Cu toate acestea, evitarea unor discutii vor da de banuit si mai devreme sau mai tarziu va confesa ceea ce a facut.

Scorpion
Atunci cand insala, femeia Scorpion va incepe sa-si critice partenerul si sa caute tot felul de „noduri in papura”, chiar daca nu este cazul. Aceasta incearca sa intoarca totul impotriva partenerului, lucru care va dezvalui partea intunecata a sa.

Sagetator
Nativele acestei zodii nu se pricep sa ascunda indiciile cum ca ar avea pe altcineva, motiv pentru care partenerul lor vor reusi sa descopere foarte usor ca au calcat stramb. Mereu vor spune altceva atunci cand li se vor adresa intrebari referitoare la acest subiect, ceea ce va usura munca partenerului lor in a descoperi ceea ce au facut.

Capricorn
La fel ca femeile Scorpion, nativele acestei zodii apeleaza la criticare atunci cand sunt ele cele care trebuie criticate si chiar certate. Nu vor sa recunoasca ceea ce au facut si mereu vor da vina pe partenerul lor.

Varsator
Daca ai impresia ca femeia Varsator este mai rece fata de tine, acest lucru este un semn clar ca te insala. Aceasta nu mai poate fi la fel odata ce a avut o aventura sau ceva mai mult, motiv pentru care atitudinea si comportamentul ei vor lasa de dorit.

Pesti
Constiinta femei Pesti este cea care o va face sa recunoasca greseala facuta. Daca ai impresia ca se straduieste sa iti faca mereu pe plac, cand de obicei nu o face, este un semn de intrebare care nu va putea fi amanat si iti va da de inteles ca a gresit.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion atunci can sagetator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004770 (s)