News Flash:

Ce slabiciuni ai, in functie de zodie

9 Februarie 2017
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
In natura fiecaruia dintre noi exista o predispozitie naturala spre rau, garantata si de semnul zodiacal in care ne-am nascut. Iata care sunt slabiciunile fiecarei zodii:
Berbec
Nativii acestei zodii au o pasiune pentru cluburi si petreceri. Berbecii sunt persoane extrem de incapatanate si cu greu ii poti convinge sa nu mai piarda noptile.
Taur
Nevoia unui statut cat mai inalt poate deveni viciul cel mai primejdios al Taurului. El nu ezita sa incalce anumite anumite principii pentru a-si atinge scopul.
Gemeni
Nevoia nativului din Gemeni pentru lucruri noi, poate deveni cu usurinta un viciu. Iar dintre toate lucrurile noi, se pare ca pentru fumat si alcool are o predispozitie aparte.
Rac
Oricat de ciudat ar suna, cea mai mare slabiciune a nativilor din zodia rac este barfa. Ei simt mereu nevoia de a povesti despre tot ce ii inconjoara, implicit despre oameni.
Leu
Patima pentru putere este cea mai mare povara cu care se naste acest nativ. Crede ca are dreptate in orice situatie si accepta cu greu sfaturile celor din jurul sau.
Fecioara
Fecioarele se numara printre cele mai harnice semne zodiacale si risca sa devina dependente de munca. Adora sa se implice pana in cel mai mic detaliu.
Balanta
Balantele au tendinta de a-si face prea multe griji in legatura cu felul in care arata si se lupta cu lipsa de incredere in propria persoana.
Scorpion
Este o zodie extrem de temperamentala, care simte o pasiune nebuna pentru sex si adrenalina. Scorpionul este semnul zodiacal cel mai inclinat spre dependenta de sex.
Sagetator
Nativii acestei zodii sunt persoane aventuriere, carora le plac experientele noi. Sunt inclinate sa cada prada substantelor interzise.
Capricorn
Reprezentantii acestei zodii au tendinta de a fi victimele tulburarilor alimentare, cauzate de dorinta de a fi mereu supli.
Varsator
Varsatorii sunt persoane idealiste, iar atunci cand sunt aduse cu picioarele pe pamant nu se adapteaza prea bine la realitate.
Pesti
Natura mistica a acestui semn zodiacal ii creeaza cadrul perfect pentru desfasurarea celei mai mari slabiciuni ale sale – credinta in superstitii. unica.ro

berbec taur gemeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004660 (s)