News Flash:

INCREDIBIL! ADEVARATUL MOTIV pentru care Maria Constantin s-a maritat cu Marcel Toader

20 Septembrie 2017
1573 Vizualizari | 0 Comentarii
maria constantin si sotul
Vecinul Mariei Constantin care a copilarit cu ea, cu fratele ei si cu sora i-a creionat portrerul vedetei. Barbatul sustine ca artista nu a iubit niciun barbat in viata ei si s-a maritat cu primul sot pentru bani si cu Marcel Toader, pentru faima.

In cadrul unui interviu acordat la "Xtra Night Show", vecinul cantaretei a facut dezvaluiri-soc! El a spus amanunte pretioase atat din primul mariaj, cat si din cel de-al doilea, cel alaturi de Marcel Toader.

"O stiu de cand eram copii. Era putin mai retrasa decat fratii ei. Eram prieten foarte bun cu sora ei si, din spusele surorii ei, am aflat ca (...) Mirela s-a maritat cu domnul (n.r.: primul sot) pentru bani. Inainte ca (...) Maria Constantin sa aiba o relatie cu Robert, mama Mariei Constantin a incercat sa o marite pe Camelia Constantin cu acest baiat. Ei se credeau o familie instarita. Ei nu aveau foarte multi bani. Ei se credeau mai speciali decat restul lumii, pentru ca tatal Mariei Constantin canta la Doina Gorjului. Si prin asta ei se vedeau speciali. Si nu era de acord, cel putin mama, nu vroia sa se gandeasca ca fetele ei sunt casatorite cu barbati mai putin potenti financiar. Din contra. Visul ei era ca fetele ei sa fie maritate cu cei mai bogati oameni din comuna.", a declarat barbatul pentru "XNS".

Potrivit marturiilor barbatului, cantareata de muzica populara s-a casatorit cu primul sot pentru bani, iar cu Marcel Toader, pentru faima.

"Sora Mariei Constantin mi-a povestit ca Maria Constantin s-a maritat cu (n.r.: primul sot) la insistentele mamei sale. Ea nu il iubea. Povestea ca ii este scarba de el, ca e (...) tigan, dar sta cu el pentru ca are bani. Eu am citat dintr-o discutie pe care au avut-o ele doua.", a povestit vecinul Mariei Constantin

Vecinul din copilaria artistei a mai povestit o scena petrecuta in urma cu doi ani la casa natala a Mariei Constantin. Barbatul a spus ca mama cantaretei se lauda cat de bine o duce viitorul ei ginere.

"Maria Constantin a venit in sat cu Marcel Toader. Da. Parca si vad ziua in care a venit. Totul s-a intamplat discret, au intrat in curte. Si noi trecand pe acolo, s-a vazut o masina scumpa. Probabil pe vremea aia era cea mai scumpa masina din comuna. Imi aduc aminte ca toata lumea trecea pe la poarta pe la Maria Constantin, se uitau in curte la masina. Si apoi mama dansei a mers in sus: a venit Marcel Toader. Vorbea cu vecinii pe acolo: "Ai vazut ce masina are Marcel Toader?" Si toate vecinele..."Mama, ca mama lui Maria Constantin il lauda, ca ii e drag de el, ca e frumos, ca e mai tanar decat la televizor, ca are masina scumpa, ca are multi bani." Dar, bine, nu toata lumea ii spunea Marcel Toader. Ii spuneau sotul doamnei Cristea. El practic stand de vorba si intrand, taiau porcul, se distrau, organizau petreceri, carne de vanat si asa mai departe, ii scapa. Pierdea notiunea timpului. Daca ea pleca, de exemplu, dupa un suc si statea o ora, ceea ce nu e normal, probabil lui i se pareau 20 de minute. Sau 15 minute. Ca la ei acolo se facea o atmosfera de petrecere, aveai impresia ca e nunta cand venea domnul Marcel.", a mai adaugat.

mariei constantin marcel toader maria constantin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011323 (s)