News Flash:

INCIDENT SOCANT in Italia! Un pod S-A PRABUSIT pe o autostrada! Trei romani sunt raniti. O masina a fost prinsa sub pod, iar cei doi pasageri au murit striviti

10 Martie 2017
858 Vizualizari | 0 Comentarii
italia accident
Un pod s-a prabusit, joi dupa-amiaza, pe o autostrada din centru-estul Italiei, cel putin un autovehicul fiind prins sub structura cazuta, existand informatii ca cel putin doua persoane au murit, relateaza presa italiana. UPDATE Trei muncitori romani au fost raniti in urma prabusirii podului, afirma surse citate de cotidianul La Repubblica.
UPDATE 21:25 Unul dintre romanii raniti: "Ne-am trezit la sol". Guvernul Italiei a declansat o ancheta
Ministerul Infrastructurii si Transporturilor din Italia a initiat o ancheta pentru omor din culpa in urma prabusirii podului care traversa Autostrada A14, unul dintre muncitorii romani raniti afirmand ca nu are nicio idee despre ce s-a intamplat in timpul lucrarilor.
"Nu am inteles nimic, la un moment dat s-a prabusit totul si ne-am trezit la sol", a declarat, potrivit cotidianului La Repubblica, unul dintre romanii raniti in accident.
Declaratia romanului va fi un element important in ancheta initiata de Ministerul italian al Infrastructurii si Transporturilor pentru omor din culpa.
Compania care administreaza autostrazile italiene, Autostrade per l’Italia, a transmis ca in momentul producerii incidentului, aveau loc lucrari pentru inaltarea podului care traversa autostrada si mutarea pilonilor, dat fiind ca se largise drumul de la doua la trei benzi.
UPDATE 19:11 Primar italian: Podul s-a prabusit pe autostrada in cursul unor lucrari efectuate necorespunzator
Angajatii unei firme de constructii efectuau lucrari la podul care s-a prabusit joi dupa-amiaza in centru-estul Italiei, afirma primarul localitatii pe raza careia s-a produs accidentul, criticand modul in care se desfasurau activitatile de intretinere, relateaza ziarul La Repubblica.
"Muncitorii incercau sa inalte nivelul podului cu cricuri hidraulice, iar structura a cedat: este evident ca ceva s-a desfasurat gresit", a declarat Roberto Ascani, primarul localitatii Castelfidardo (provincia Ancona, regiunea Marche).
"Este de neconceput sa fie efectuate lucrari de acest gen fara inchiderea Autostrazii A14", a acuzat el.
Trei muncitori romani au fost raniti in urma prabusirii podului, joi, pe o autostrada din centrul Italiei, afirma surse citate de publicatiile La Repubblica si Il Sole 24 Ore.
UPDATE 19:01
Trei muncitori romani au fost raniti in urma prabusirii podului, joi, pe o autostrada din centrul Italiei, afirma surse citate de publicatiile La Repubblica si Il Sole 24 Ore.
Un pod s-a prabusit, joi dupa-amiaza, pe o autostrada din centrul Italiei, cel putin un autovehicul fiind prins sub structura cazuta. Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite in accident.
Cei trei raniti sunt muncitori romani in varsta de 56, 47 si 46 de ani. Ei lucrau la intretinerea podului prabusit, fiind angajati ai companiei Delabech. Doi romani au fost transportati cu elicoptere-ambulanta la Spitalul Torrette din Ancona. Au cazut de la inaltimea de cinci-sase metri, dar nu sunt in stare grava. Al treilea are rani usoare, fiind internat intr-un spital din Osimo.
UPDATE 18:10
Cele doua persoane decedate sunt cetateni italieni - Emidio D., in varsta de 60 de ani, si sotia sa, Antonella V., in varsta de 54 de ani. Ei se aflau in autoturismul marca Nissan Qashqai care a fost strivit de pod in momentul prabusirii.
Cei doi raniti sunt doi muncitori romani in varsta de 56, respectiv 46 de ani. Ei lucrau la intretinerea podului prabusit. Cei doi romani au fost transportati cu elicoptere-ambulanta la Spitalul Torrette din Ancona. Au cazut de la inaltimea de cinci-sase metri, dar nu sunt in stare grava.
Un pod s-a prabusit pe o autostrada din centru-estul Italiei
Un pod s-a prabusit, joi dupa-amiaza, pe o autostrada din nord-estul Italiei, cel putin un autovehicul fiind prins sub structura cazuta, existand informatii ca cel putin doua persoane au murit, relateaza presa italiana.
Incidentul a avut loc pe Autostrada A14, la Kilometrul 235+800m, in zona Camerano (Ancona), pe segmentul Loreto-Ancona Sud.
sursa: Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006457 (s)