News Flash:

Atac socant in Marea Britanie! Sunt mai multe victime

8 Martie 2017
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
politie marea britanie1
Serviciul de ambulanta britanic a anuntat ca mai multe persoane sunt tratate dupa ce au fost injunghiate in Wolverhampton, oras din centrul Angliei, transmite miercuri Reuters, conform agerpres.

Potrivit BBC, Serviciul de ambulanta din West Midlands a informat ca se confrunta cu un 'incident serios' in Leasowes Drive in Penn si ca trateaza 'un numar de pacienti'. Politia din West Midlands a confirmat ca se confrunta cu un caz de injunghiere.
Cotidianul Birmingham Mail relateaza ca la fata locului au fost trimise forte de politie inarmate, elicoptere ale politiei si dresori cu caini.

The Independent anunta ca doua persoane au fost ucise si mai multe au fost ranite in acest incident grav. Autoritatile locale au respins ipoteza unui atac terorist si au declarat ca mai degraba este vorba despre un act de violenta in familie. Potrivit ultimelor informatii, un barbat a ucis o femeie prin injunghiere si a ranit grav pe cea de-a doua. Imediat, atacatorul a decis sa se sinucida cu aceeasi arma alba.

west midlands
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005549 (s)