News Flash:

Cat de mult conteaza sex-appeal-ul in obtinerea unui loc de munca

7 Aprilie 2017
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
sexy la birou
Sexualitatea ramane unul dintre ingredientele care poate asigura succesul unei persoane. Fie ca vorbim de atragerea unui job sau de o avansare, imaginea castiga de departe in fata calitatilor intelectuale.
Sexualitatea si frumusetea sunt adesea mijloacele pe care anumite persoane le folosesc pentru a arde etape, pentru a castiga un post sau pentru a avea succes. Stiu sa ademeneasca, sa provoace, sa teasa o plasa in jurul aceluia ce poate decide o avansare sau ocuparea unui post. Daca avansarea are loc pentru ca seful este doar vrajit ori chiar a primit ceva in schimb, nici nu mai are importanta.  Esentiala este actiunea, realizarea dezideratului, cat si suferinta celor care ar fi meritat mai mult, dar nu primesc’’, precizeaza psihologul Constantin Cornea pentru Gandul.
De departe, societatea  functioneaza pe baza instinctelor primare. “La baza organizarii unei societati, a multinationalelor, clasei politice sau oricarui alta forma de asociere sociala, sta “principiul haitei de lupi”.
In termeni corporatisti vorbim de lideri, formali sau informali, in termeni politici la fel. Acesta forma de haita, care are si un nume, ne fereste de apropierea de animale si ne demonstreaza cumva superioritatea. Esenta ramane insa aceeasi, un mascul sau o femeie androgin ce conduce haita pe principiul propriilor interese sau dorinte. Asa se fac numirile, angajarile, promovarile  si in acest mod se vor petrece  lucrurile cat va exista omul.
Kant spunea: “Omul, pentru a deveni om, are nevoie de educatie!”  El considera ca educatia va controla instinctele, va face din omul animal un intelectual., filosof sau intelept. Din pacate, filosofia ramane doar o palida poveste sau o culegere de maxime si cugetari ce incearca cu disperare sa minimalizeze animalul din om.

sexualitatea job avansare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005090 (s)