News Flash:

Incep noi lucrari de intretinere la stadionul de rugby

11 August 2022
118 Vizualizari | 0 Comentarii
stadionul de rugby

S-a finaliza licitatia organizata de Primaria Timisoara pentru intretinerea Stadionului de Rugby ”Gheorghe Rascanu”si prestatorul va incepe furnizarea serviciilor respective.

A fost semnat Acordul cadru si primul contract subsecvent pe sase luni pentru servicii de intretinere a terenurilor de sport cu suprafata de iarba naturala si a zonelor verzi limitrofe acestora, din incinta Stadionului de rugby ”Gheorghe Rascanu”.

„Cream conditii de calitate pentru sportul timisorean si sper sa putem urmari, in continuare, realizarile echipei orasului nostru de rugby pe plan national si local. Avem in atentia noastra atat sportul de performanta cat si cel de masa si vrem sa putem asigura echipele noastre care performeaza ca nu vor mai avea banci rupte sau gazon neingrijit. Cu fiecare investitie de acest tip, ne apropiem de Timisoara pe care o dorim, Timisoara care pretuieste sportul”, transmite primarul Timisoarei, Dominic Fritz.

Serviciile de intretinere incluse sunt: 
-desfundarea solului la cazma pe teren, greblat, asternerea stratului de pamant vegetal;
-inlocuirea portiunilor de gazon cu gazon de tip rulou;
-cosit, plivit, supra-insamantare, innisipare, tundere mecanica  a gazonului, compactare, aerare;
-montarea mobilierului urban(banci din lemn pe suport metalic, cosuri de gunoi), repararea mobilierului urban;
-servicii privind tratamentele impotriva daunatorilor, a buruienilor si aplicarea de ingrasaminte (erbicidare, tratamente fitosanitare);
-intretinerea sistemului de irigatii-aspersoare.

Executant: Societatea BARIERRA SYSTEM SRL. Valoarea contractului este de 268.612 lei (fara TVA). Durata contractului este de un an.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030300 (s)