News Flash:

Tragedie pe raul Timis unde un barbat a fost gasit mort

10 August 2022
409 Vizualizari | 0 Comentarii
barbat inecat Timisoara

Un barbat in varsta de 53 de ani a fost gasit mort in zona Granicerii din judetul Timis. Acesta, conform primelor ipoteze, s-a inecat fiind gasit mort in apa. Barbatul se afla la pescuit, iar un cunoscut de-al victimei a fost cel care a alertat autoritatile competente.

„A fost alertat Detasamentul 2 de Pompieri Timisoara si dislocate la locul interventiei urmatoarele forte si mijloace: 1 Autospeciala de Descarcerare cu Barca Pneumatica BP6, o autosanitara SMURD tip B, cu un efectiv de 6 subofiteri. De asemenea, a fost alertat echipajul de scafandri din cadrul Detasamentului 1 de Pompieri Timisoara care s-a deplasat la locul interventiei cu o Autospeciala de interventie cu 2 scafandri si un subofiter.

Totodata, in sprijinul acestora au fost trimise la locul interventiei cate o autospeciala de serviciu cu barca si 2 subofiteri din cadrul Statiilor de Pompieri Deta si Sannicolau Mare”, transmit reprezentantii ISU Banat.

Dupa cateva ore, barbatul in varsta de 53 de ani, domiciliat in Ghiroda, a fost gasit. Medicii trimisi la fata locului nu l-au mai putut insa readuce la viata. Politistii au deschis acum un dosar penal.

„La data de 9.08.2022, in jurul orei 11:53, politistii Orasului Deta au fost sesizati prin apel 112, de catre un barbat cu privirea la faptul ca in dimineata zilei de 9.08.2022 a constatat ca un alt barbat, de 53 de ani, impreuna cu care se afla la pescuit, pe malul raului Timis, in apropierea, Comunei Granicerii, din judetul Timis, ar fi disparut din locatia in care se aflau.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005067 (s)