News Flash:

Incep lucrarile de reabilitare a Pietei din Calea Lipovei. Un nou concept, inclusiv cu loc de joaca

22 Aprilie 2022
299 Vizualizari | 0 Comentarii
piata

Incepand de saptamana viitoare, dupa Pasti, incep lucrarile de reparatie la Piata Lipovei. Accentul va fi pus pe siguranta clientilor. Lucrarile vor dura aproximativ doua luni.
 
 
Saptamana viitoare, imediat dupa Pasti, vor incepe lucrarile de reabilitare a Pietei Agroalimentare din Calea Lipovei. Liviu Cocean, directorul general al Piete S.A., spune ca accentul va fi pus pe siguranta si curatenie.

„Ne vom concentra pe indepartarea lucrurilor de care consideram ca nu mai este nevoie. O parte din copertine vor fi indepartate. Ceea ce va rezulta in urma lucrarilor de indepartare va fi remediat. Vom amenaja zone pentru producatorii agroalimentari de legume si fructe care vor veni si vor vinde pe baza de atestat de producator, ei isi vor putea parca masinile, vor putea prezenta marfa pe mese. Vom lasa loc pentru clienti, pentru ca ei sa poata circula pe sub copertinele ce vor fi remediate. Este un proiect nou, un proiect-pilot”, a declarat pentru Tion directorul general al Piete S.A, Liviu Cocean.

Instalatia de iluminat din Piata Lipovei va fi si ea reparata. In plus, pentru o experienta mai placuta la cumparaturi, a fost gandita si amenajarea unui loc de joaca pentru copii.

„Vom face reparatii inclusiv la instalatia de iluminat. Acolo unde platoul o va impune, vom face lucrari de reparatii. Vom face o inchidere perimetrala, iar producatorii vor putea intra cu masina intr-un anumit interval orar. Vom avea si o zona pe care o vom elibera de ceea ce este acum construit si unde vom face un loc de joaca. Vrem sa facem mai placut conceptul de piata”, a mai spus Liviu Cocean.

Lucrarile de reparatii la Piata Lipovei vor dura aproximativ doua luni.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006221 (s)