News Flash:

Trafic inchis in zona intersectiei dintre Calea Bogdanestilor si bulevardul Cetatii, pana in septembrie

22 Aprilie 2022
281 Vizualizari | 0 Comentarii
trafic inchis

De la finalul lunii aprilie, traficul se va inchide timp de cinci luni in zona intersectiei dintre Calea Bogdanestilor si bulevardul Cetatii, pentru lucrarile de reabilitare a liniei de tramvai si a carosabilului. In plus, traficul va fi restrictionat si in zona Garii de Nord, in perioada 26-30 aprilie.
 
 
Primaria Timisoara anunta ca in perioada urmatoare traficul va fi restrictionat pe mai multe artere din oras.

Astfel, in perioada 26 – 30 aprilie 2022, incepand cu ora 9, traficul va fi restrictionat in zona intersectiei dintre bulevardul Republicii – str. Garii – bulevardul General Ion Dragalina. Se lucreaza la inlocuirea sinei curbate a liniei cale tramvai.

In perioada 27 aprilie – 1 septembrie 2022 se inchide traficul in zona intersectiei dintre Calea Bogdanestilor si bulevardul Cetatii, in baza avizului Comisiei de Circulatie.

Masura a fost luata pentru montarea noilor linii de tramvai, refacerea retelelor de utilitati, a retelei de semaforizare si a carosabilului, parte din proiectul de modernizare de pe Calea Bogdanestilor.

Va reamintim, lucrarile de pe Calea Bogdanestilor ar trebui sa fie gata in 2023. Contractul de proiectare si executie pentru reabilitarea liniei de tramvai si a carosabilului de pe Calea Bogdanestilor a fost semnat in iunie 2020. Asocierea Sylc Con Trans – Longhersin – Matrix Computers – Lile Service General Construction – Optotel Com – Electric Rail Project – Instal Group – Cons Electrificarea Instal – Madi FHVAC – Swarco Traffic Romania s-a angajat ca face lucrarile cu 116 milioane de lei, in 31 de luni. Aproximativ 90 de milioane de lei sunt bani europeni, prin POR, Axa prioritara 4.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006105 (s)