News Flash:

Inainte de a se angaja la „Cronica Carcotasilor”, bebelusa Oana a fost DANSATOARE LA BARA. Imagini din Ibiza cu ea dezbracata, facute publice. FOTO

19 Iunie 2017
8482 Vizualizari | 0 Comentarii
ona cronica

Oana Ionita a devenit celebră datorită prezenţei sale în emisiunea „Cronica Carcotasilor”. Numerele de dans ale blondei erau aşteptate chiar mai mult decît glumele lui Huidu şi Gainusa.


În cazul Oanei, nu este vorba doar de talent. Şi-a dedicat toată viaţa dansului, ba chiar a studiat această artă de la o vîrstă fragedă. A fost înscrisă de mama ei la balet încă de la 4 ani, pentru ca mai apoi să termine UNATC, secţia Coregrafie-Pedagocie. Bebeluşa este profesoară de dans cu acte în regulă şi, înainte de Prima, a mai lucrat şi la Tele 7 ABC.

 

Puţină lume ştie că, înainte de a deveni atît de cunoscută, Oana a lucrat inclusiv în străinătate pentru a putea obţine nişte venituri suplimentare. Pe timpul verii, Bebeluşa îi încînta cu dansurile ei pe turiştii din Ibiza, la clubul Amnesia, scrie poatenustiai.ro.

Printre oamenii care au admirat-o în Spania au fost actori, sportivi şi cîntăreţi celebri: brazilianul Ronaldo, Puff Daddy, Leo DiCaprio si James Blunt sînt doar cîteva exemple.

 

CX2CX3CX5CX44


oana ionita cronica carcotasilor huidu gainusa oanei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006149 (s)