News Flash:

Cum sa cuceresti un barbat in functie de zodia lui! Invata si tu aceste LECTII DE SEDUCTIE! La PESTI e cel mai greu…

19 Iunie 2017
1460 Vizualizari | 0 Comentarii
seduce
Cum o sa ii cuceresti in functie de zodia lui. 
.
Berbec – iubeste surprizele si neprevazutul, de aceea o sa il cuceresti cu o iesire in oras complet neasteptata. De asemenea, barbatul Berbec se va indragosti doar de o femeie cu simtul umorului.
Taur – trebuie sa fii extrem de implicata si de devotata, caci asta isi doreste un barbat din zodia Taur. Fii pregatita sa gasesti alaturi de el o multime de moduri de relaxare.
Gemeni – daca un barbat din aceasta zodie ti-a furat inima, vei lupta mult pana cand sa i-o cuceresti si tu pe a lui. Pregateste-te sa faci gesturi marete care sa il aduca la picioarele tale.

Rac – nu ai nevoie de jocuri sau de trucuri ca sa il faci sa te adore, ci doar sa il iubesti sincer si sa ii spui, sa ii arati asta mereu.
Leu – e o personalitate destul de rebela, asa ca trebuie sa ii asiguri libertatea de care are nevoie, daca vrei sa fie impreuna cu tine. Si, evident, lauda-l in permanenta ca sa ii ajungi la inima.
Fecioara – barbatul din aceasta zodie nu e fanul declaratiilor de dragoste, ci vrea, mai degraba, sa ii demonstrezi ca vrei cu adevarat sa fii alaturi de el. Cu alte cuvinte, trebuie sa meriti sa fii intr-o relatie cu un barbat Fecioara.
Balanta – daca esti gata sa stai intr-o armonie perfecta intreaga viata, barbatul Balanta va fi convins ca tu esti aleasa inimii.
Scorpion – gesturile romantice si grandioase sunt reteta succesului pentru a face un Scorpion sa pice la picioarele tale.
Sagetator – trebuie sa ai mereu replicile la tine daca vrei sa il seduci, caci nimic nu iubeste mai mult un Sagetator decat o femeie deschisa si inteligenta.
Capricorn – nu te astepta sa iti fie usor, pentru ca drumul spre inima Capricornului e plin de primejdii. El cauta persoana perfecta, asa ca te va supune multor teste inainte sa te accepte in viata lui. Trebuie sa ai rabdare daca vrei sa il cuceresti.
Varsator – ai cultura generala bine pusa la punct? Atunci considera-l ca si al tau!
Pesti – barbatul din zodia Pesti e un romantic incurabil si are nevoie sa te cucereasca el pe tine, ca la carte. Ca sa fie totul asa cum se cuvine, permite-i placerea de a te curta!

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006269 (s)