News Flash:

Vica Blochina a slabit, iar fanii nu au trecut cu vederea detaliul din imaginea cu blonda. “Ce bine arati”

19 Iunie 2017
1786 Vizualizari | 0 Comentarii
vica blochina
Vica Blochina a slabit, iar fanii nu au trecut cu vederea detaliul din imaginea cu blonda. Vedeta a postat o fotografie, in care apare la un salon de infrumusetare, purtand un costum special ce o ajuta sa scape de kilogramele nedorite.
Vica Blochinaslabit, iar prietenii virtuali au remarcat imediat schimbarea. Adepta unui stil de viata sanatos, Vica ramane una dintre cele mai sexy aparitii de pe micul ecran.
Vica Blochina a slabit folosind tehnologia de ultima generatie
„Una dimineata!!!! Putin LPG nu strica!!! Slabim , iubim , traim sanatos”, a scris Vica Blochina. De ceva vreme, vedeta apeleaza la un aparat pentru slabit, de ultima generatie, care pare ca face minuni in cazul blondei. „Ce bine arati acum”, „Ai slabit, ti se vede si lenjeria intima”, „Esti perfecta”, sunt cateva dintre comentariile prietenilor virtuali.
Vedeta este specialista in tratamente si retete de intretinere si infrumusetare facute in casa, cu costuri minime. Fosta dansatoare profesionista, Vica Blochina a intors mereu capetele barbatilor oriunde si-a facut aparitia. Este frumoasa, dar este si extrem de grijulie in ceea ce priveste aspectul fizic si felul in care se ingrijeste.

Galerie Foto

blochina
vica blochina slabit blonda kilogramele sanatos sexy
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006309 (s)