News Flash:

Toate femeile trebuie sa citeasca: 10 fructe si legume care ajuta la ingrijirea pielii!

18 Iunie 2017
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
femeile
Stim cu totii ca mancarea, in special fructele si legumele joaca un rol vital nu numai in sanatatea noastra generala, ci si in aspectul pielii noastre. Dar ati stiut ca anumite fructe sunt deosebit de prietenoase fata de piele? V-am pregatit o lista cu 10 fructe si legume pe care ar trebui sa le stocati daca doriti o piele sanatoasa, stralucitoare care radiaza atat in interior cat si in exterior.
1. Mere: Este posibil ca acestea cele mai in trend fructe, dar marul este inca unul dintre fuctele preferate ale pielii tale pentru un motiv bun. Pentru pielea tinereasca alegeti soiul rosu, care detine cel mai mare continut de colagen pentru a ajuta la elasticitatea pielii.
2. Pepene: Cu vara chiar la nas, ne putem achizitona acest fruct de la aproape orice colt de strada. Dulce si racoritor, cu un continut de apa peste 90%, consumand acest fruct delicios va hidrateaza pielea din interior.
3. Banane: Bananele sunt una dintre cele mai bune surse de potasiu, un mineral vital pentru mentinerea echilibrului umiditatii pielii. Pielea uscata severa este un simptom clasic al deficitului de potasiu, asa ca incercati sa includeti o banana ca parte a aportului zilnic de fructe.
4. Coacaze: Aceste “vitamine mici albastre” impacheteaza un pumn nutritional destul de mare pentru dimensiunile lor. O sursa fantastica de antioxidanti, bogata in fibre si vitaminele A si C, adaugandu-le in dieta ta, va face lucruri grozave pentru piele.
5. Ananas: Ananasul a fost folosit in unele culturi ca plante medicinale de ani de zile, deoarece acestea sunt singurele fructe cunoscute a contine o enzima numita bromelain care lupta impotriva inflamatiei pielii.
6. Capsune: Infinit apetisant, cine poate rezista unui castron de capsuni coapte? Indrazneste, stiind ca pielea ta iti va multumi pentru asta. Aceste frumuseti rosii sunt deosebit de ridicate in acidul ellagic lupta impotriva daunelor UV si a ridurilor.
7. Kiwi: Este oficial fructul care contine cea mai mare parte a vitaminei C, ingredientul de baza al pielii pentru vibratie si stralucire.
8. Rodie: Ca si afinele, rodiile au fost, de asemenea, inzestrate cu titlul bine-meritat de super fruct. O alta forta nutritionala datorita continutului de compusi puternici anti-imbatranire care ajuta la stimularea regenerarii celulelor pielii.
9. Cirese: Ciresele (la fel de delicioase) contin o concentratie mai mare de antioxidanti decat orice alt fruct, ajutand la combaterea radicalilor liberi si, astfel, incetinirea procesului de imbatranire.
10. Cartofi: Pentru a scapa de pielea neagra de la subsoara luati o felie de cartof si frecati-l pe subsuoara timp de aproximativ 10 minute, apoi clatiti-l cu apa calduta. Cartoful are proprietati acide usoare care actioneaza ca un mare agent natural de albire. Deasemenea ajuta la reducerea cearcanelor.

mere pepene banane coacaze ananas capsune kiwi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007409 (s)