News Flash:

In fiecare saptamana, barbatul ia pranzul cu o femeie a strazii! Povestea lor este incredibila!

10 Februarie 2018
896 Vizualizari | 0 Comentarii
Greg Smith

Greg Smith, fondatorul companiei Hybrid Athletes, o organizatie de antrenament fitness profesional din Orlando Florida, a impartasit o poveste impresionanta.
In drumul sau spre birou, barbatul a inceput sa se intersecteze cu oameni ai strazii care i-au cerut bani. Pana intr-o dimineata, cand a  intalnit o femeie care i-a zambit si i-a spus: "Buna dimineata, domnule. Sa aveti o zi grozava. Dumnezeu sa va binecuvinteze!". Cuvintele sale l-au surpins asa mult pe Greg, incat a decis sa faca ceva uluitor. Iata mesajul pe care l-a postat pe retelele de socializare.

"Faceti cunostinta cu Amy Joe. In ultimele cateva saptamani, in fiecare marti, eu si Amy Joe ne-am intalnit la intersectia dintre Pine Street si strada S. Orange, in centrul orasului Orlando. In fiecare zi, timp de o saptamana, am vazut-o pe Amy in acest colt si niciodata nu mi-a cerut bani. Mi-a spus doar "Buna dimineata, domnule. Sa aveti o zi grozava. Dumnezeu sa va binecuvinteze!" si a zambit.

Port un costum zilnic, asa ca sunt obisnuit sa mi se ceara bani, insa Amy Joe nu a facut niciodata asta. In fiecare marti, eu si Amy Joe luam pranzul impreuna. Timp de 30 de minute ascult cat este de pozitiva, chiar daca nu are nimic. Saptamana trecuta mi-a spus ca nu stie sa citeasca. Nu fumeaza, nu bea, nu consuma droguri. Doar ca nu are pe nimeni care sa o invete sa citeasca. I-a fost foarte greu sa se angajeze din aceasta cauza. Mi-a spus ca banii pe care ii primeste ii foloseste in biblioteci pentru a invata sa citeasca, in loc sa isi cumpere mancare. 

M-a impresionat! Ar vrea sa invete sa citeasca si sa-si gaseasca un job decat sa manance. 

Asa ca, in timp ce luam pranzul, am deci sa o invat sa citeasca. Iau o carte de la biblioteca in fiecare saptamana si o citim in fiecare marti, iar ea repeta pe parcursul saptamanii".
 


orlando
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004521 (s)