News Flash:

Cristian Tudor Popescu: "Daca acest martafoi, racnete, Oprescu, ajunge presedintele Romaniei, ma retrag din gazetaria politica"

12 Februarie 2014
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
CTP
Soluţia PSD în cazul ruperii USL, de a-l propune pe Sorin Oprescu la o candidatură pentru preşedinţia Romaniei, este considerată un balci de editorialistul gandul Cristian Tudor Popescu, care afirmă că social-democraţii îşi doresc să fie la guvernare, şi nu la Palatul Cotroceni. „Dacă acest Oprescu ajunge preşedintele Romaniei, eu încetez orice fel de comentariu politic, mă retrag din gazetăria politică, nu mai scriu decat despre filme, despre tenis, decat orice altceva decat politică, pentru că nu mai am pentru cine să scriu”, a spus Cristian Tudor Popescu. Cristian Tudor Popescu a declarat, la Gândul LIVE, că va renunţa la gazetăria politică dacă actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi ales preşedintele României.

"Este evident o luptă pentru putere în dispreţul electoratului USL, în dispreţul poporului. Îl aduc pe acest marţafoi etern, numit Oprescu... Eu am văzut multe, dacă acest Oprescu ajunge preşedintele României, eu încetez orice fel de comentariu politic, mă retrag din gazetăria politică, nu mai scriu decât despre filme, despre tenis, decât orice altceva decât politică, pentru că nu mai am pentru cine să scriu. Te poţi bate cu oricine, dar nu cu poporul... El este un răcnete, scoate mugetele alea seara. El nu numai că este agramat, nu numai că este anacolutic tot timpul. Eu nu pricep ce vorbeşte omul ăsta. Una vorbim, başca ne înţelegem", afirmă tranşant editorialistul gândul. "Nu înţeleg cum se menţine în funcţia aia de primar al Capitalei. E un oraş puternic Bucureştiul dacă rezistă cu acest domn. Îl aduci pe acest marţafoi să scoată mugetele alea şi să pretindă pentru a nu ştiu câta oară să spună. 'Ehehe, vedem noi, când o fi cu preşedinţia, atunci ne mai gândim noi, că nu suntem ca mireasa'... şi din nou începe cu clismele alea verbale, ... după ce a mai plecat o dată de la primăria la care l-au pus aceşti concitadini ai mei. Nu am înţeles de ce l-au pus în detrimentul lui Vasile Blaga. Indiferent de apartenenţa lui politică, mi s-a părut mai serios. Cu aceleaşi rânjete aberante a candidat la preşedinţie acest domn (Sorin Oprescu n.r.)", a dăugat jurnalistul. gandul.info


sorin oprescu g ndul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 33 queries | Mysql time :0.040250 (s)