News Flash:

IGI: 30.000 de straini au participat la Festivalul Untold, la Cluj

8 August 2016
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
untold2
Politistii de la Imigrari s-au aflat la datorie la Untold Festival, unde au fost prezenti si aproximativ 30.000 de cetatenii straini.
"In cele patru zile de festival, politistii de la Imigrari au avut misiunea de a preveni incalcarea normelor legale din domeniul de competenta. De asemenea, politistii au participat, in sistem integrat, la actiuni comune alaturi de celelalte forte MAI, pentru prevenirea oricaror fapte antisociale si identificarea in regim de urgenta a cetatenilor straini care ar fi putut sa comita asemenea fapte, precum si pentru luarea masurilor ce se impun in vederea asigurarii un climat de siguranta publica", informeaza un comunicat al Inspectoratului General pentru Imigrari (IGI) remis luni AGERPRES.
Politistii de la Imigrari clujeni au fost o prezenti permanent in zona interioara a festivalului, zonele adiacente, precum si in zona Pietei Unirii acolo unde era amplasata o scena cu acces liber.
"Pe intreaga perioada a desfasurarii festivalului nu au fost inregistrate evenimente deosebite comise de catre cetatenii straini. La indeplinirea cu succes a misiunii incredintate au contribuit atat structurile implicate, cat si locuitorii municipiului Cluj carora le multumim", se arata in comunicat.
Festivalul Untold la care au participat, timp de patru zile, peste 150 de artisti si zeci de mii de oameni s-a incheiat luni dimineata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005031 (s)