News Flash:

O alarma le da dureri de cap timisorenilor din Calea Lipovei

7 August 2016
970 Vizualizari | 0 Comentarii
alarma
De cateva luni, mai multi timisoreni care locuiesc in zona Calea Lipovei sunt terorizati de o... alarma. Montata probabil defectuos la una dintre societatile comerciale care functioneaza pe artera principala, alarma se activeaza dupa reguli nestiute, indiferent ca e zi sau noapte.

Cei care locuiesc in zona respectiva spun ca e vorba de alarma de la Banca BRD. Intrebati, angajatii acesteia au negat insa. Au recunoscut doar ca la inceputul lunii au avut o problema cu alarma care s-a autodeclansat, insa au afirmat ca acesta a fost singurul incident.

Ca toate institutiile de acest gen, banca are incheiat un contract cu o firma de paza, ai carei angajati ar trebui sa se deplaseze la fata locului ori de cate ori suna alarma. Acest lucru nu se intampla insa, probabil acestia stiind ca nu e vorba de un eventual hot, ci de un senzor buclucas.

Daca nu va fi remediata problema, cetatenii deranjati de zgomotul asurzitor care le tulbura somnul in toiul noptii sau in weekend pot face reclamatie la Sectia 5 Politie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006820 (s)