News Flash:

Propunere: Referendum local pentru metropola Timisoara-Arad

7 August 2016
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
marian cucsa
Secretarul coordonator ALDE Timis, Marian Cucsa, crede ca trebuie realizat un referendum pentru metropola Timisoara-Arad, pentru a fi intrebati si cetatenii daca isi doresc acest lucru. Primarul Timisoarei si cel al Aradului au semnat o rezolutie comuna, prin intermediul careia sustin dezvoltarea acestui pol de dezvoltare economica.

"A avut loc o intalnire intre domnul Falca si domnul Robu in care semnau ei protocoale ca vor sa faca metropola Timisoara-Arad. Vreau sa va spun ca este un subiect de interes major pentru timisoreni si lucrurile de genul acesta trebuie facute cu acordul timisorenilor si pentru a se ajunge la o varianta, sa se ia in calcul ca e mai bine pentru noi si pentru aradeni sa formam o metropola trebuie sa se faca un referendum local. Nu pot Robu cu Falca sa semneze si sa faca metropola precum s-a facut fuziunea PNL-PDL. Ce o sa avem, un coprimar de la PNL si de la PDL, iar restul reprezentantilor societatii civile o sa fie arbitri?", a spus Marian Cucsa, secretar coordonator ALDE Timis.

Reprezentantii partidului spun ca vor apela la toate metodele disponibile pentru a se consulta cu cetatenii.

"ALDE se va intalni cu specialistii si vom vedea care sunt demersurile necesare de facut pentru a avea un dram de normalitate in acest demers. Ne vom consulta cu cetatenii care sunt proprietarii orasului si in functie de rezultatul negocierilor vom vedea care sunt pasii de urmat", a spus Cucsa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006268 (s)