News Flash:

Iata ordinea de zi din sedinta de Consiliu Local Timisoara de pe data de 14 iunie 2022

10 Iunie 2022
1591 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliu Local Timisoara

Consiliul Local al Municipiului Timișoarase va întruni în sedintă extraordinară, în data de 14.06.2022, ora 17,00,   în  sala de consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara din bd. C.D. Loga, nr.1.
 

1.      Aprobarea Procesului  Verbal al ședinței Consiliului Local al Municipiului Timișoara din data de 10.05.2022.

2.      Proiect de hotărâre privind aprobarea dobândirii de către Municipiul Timişoara a terenului ce face obiectul renunţării la dreptul de proprietate asupra imobilului înscris în CF nr.454354, de către Sardeni Irina –Florentina și Sardeni Alecsandru și trecerea acestuia din domeniul privat în domeniul public al Municipiului Timișoara, teren intravilan pentru drum.   

3.      Proiect de hotărâre privind transmiterea, fără plată, a dreptului de proprietate asupra imobilului (teren + Biserică) din Timișoara, Piața Bălcescu nr. 3A, către Parohia Romano- Catolică Timișoara III Elisabetin.

4.      Proiect de hotărâre  privind  documentația de alipire și ulterior dezlipire a parcelelor aferente Pieței Aurora, str. Lacului.

5.      Proiect de hotărâre privind documentația de primă înscriere a suprafeței de 4614 mp reprezentând teren pentru strada Comoarei cu sistarea cărții funciare nr.412264 Timișoara (CF vechi 2).

6.      Proiect de hotărâre privind  aprobarea atribuirii cu contract de închiriere, pe o perioadă de 3 ani a imobilului situat  în Timișoara, Str. Eneas, nr.28, ap.2, către Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Timiș.          

7.      Proiect de hotărâre privind radierea poziției nr. 1662 din Anexa la HCLMT nr. 166/29.07.2003 prin care s-a completat Anexa la HCLMT nr. 245/1999 privind bunurile care aparțin domeniului public al Municipiului Timișoara.

8.      Proiect de hotărâre privind completarea Anexei V (lista bunurilor proprietate publică transmise spre  folosință operatorului)  la Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare nr. 932 din 19.01.2010,  către  operatorul regional SC AQUATIM S.A, cu lucrări executate de către terți.

9.      Proiect de hotărâre privind schimbarea destinației imobilului înscris în CF nr. 418783 situat în Timișoara, str. Cuvin nr. 2, aferent Colegiului Tehnic I.C. Brătianu, din spațiu pentru desfășurarea activităților de învățământ preuniversitar de stat în spațiu pentru desfășurarea activităților culturale precum și transmiterea în administrarea  Teatrului German de Stat Timișoara.

10.  Proiect de hotărâre privind atribuirea conform  HCL nr.441/2015 și a HCL nr. 254/2013 a spațiului cu altã destinație situat în Timișoara,  str. Amforei, nr. 6, pe o perioadã de 3 ani cãtre Asociația Foștilor Refugiați, Strãmutați și Expulzați din Ardealul de Nord.

11.  Proiect de hotărâre privind prelungirea contractului de închiriere nr.1059/19.05.2000 încheiat cu SOCIETATEA COOPERATIVÃ IGIENA.

12.  Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii pe o perioadă de 2 ani a folosinței gratuite a  spațiilor cu altă destinație decât  locuință și întocmirea  actelor adiționale la contractele de comodat, încheiate cu UNIUNEA ARTIȘTILOR PLASTICI  FILIALA TIMIȘOARA.

13.  Proiect de hotărâre privind atribuirea în folosință gratuită a spațiului cu altă destinație din Timișoara, Bv. General Dragalina nr.17, SAD 1, către DIRECȚIA FISCALĂ A MUNICIPIULUI TIMIȘOARA și încheierea contractului de dare în folosință gratuită.

14.  Proiect de hotărâre privind  atribuirea cu contract de închiriere, pe o perioadă de 3 ani a spațiului cu altă destinație situat  în imobilul din Timișoara, str. Eugeniu de Savoya nr. 18, ap.6, către Asociația de Dezvoltare Intercomunitră ”Polul de Creștere Timișoara”.

15.  Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind condițiile de desfășurare a activităților de comerț stradal – terase pe raza Municipiului Timișoara.        

16.  Proiect de hotărâre privind modificarea și aprobarea Statului de Funcții al Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

17.  Proiect de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul familiei ocupaționale ”Administrație” din cadrul  Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

18.  Proiect de hotărâre privind aprobarea coeficienților de ierarhizare posturi/funcții/grad/treaptă/gradație pentru personal contractual de execuție din cadrul Clubului Sportiv ”Sport Club Municipal Timișoara”.

19.  Proiect de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru personalul din cadrul Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara.

20.  Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei, a Statului de funcții, a salariilor de bază, respective modificarea Regulamentului de Organizare și funcționare a Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice din Municipiul Timișoara – TIMPARK.

21.  Proiect de hotărâre privind aprobarea reorganizării, schimbarea denumirii instituției, modificarea și aprobarea Organigramei, Statului de funcții, Regulamentului de Organizare și Funcționare și aprobarea coeficienților de ierarhizare a posturilor pentru Direcția Poliției Locale Timișoara.

22.  Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor aferente sortării deșeurilor reziduale și a deșeurilor reciclabile pentru anul 2022, tarife practicate de operatorul Compania Locală de Termoficare Colterm SA în Stația de sortare deșeuri Timișoara.

23.  Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului pentru aplicarea Programului de sprijin financiar pentru creșterea calității arhitectural-ambientale a clădirilor din zonele prioritare de intervenție din Municipiul Timișoara, precum și aprobarea formei actualizate a acestuia.

24.  Proiect de hotărâre  privind aprobarea „Regulamentului privind realizarea locuinţelor cuplate” şi a „Regulamentului privind realizarea locuinţelor înşiruite” conform H.C.L. nr. 204/2003.    

25.  Proiect de hotărâre privind modificarea și aprobarea Statului de funcții pentru Filarmonica ”Banatul” Timișoara.    

26.  Proiect de hotărâre  privind instituirea taxei speciale pentru semnatura electronica.

27.  Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Anexei la Hotărârea Consiliului Local nr. 371/2007 privind constatarea și sancționarea contravențiilor pe teritoriul Municipiului Timișoara.

28.  Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice revizuite, a indicatorilor tehnico-economici - faza PT şi a Devizului General  pentru obiectivul de investiții „Reabilitare termică imobil - Calea Torontalului nr. 66, bl. 119”.

29.  Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice revizuite, a indicatorilor tehnico-economici - faza PT şi a Devizului General  pentru obiectivul de investiții „Reabilitare termică imobil, Aleea Cascadei nr. 1”.

30.  Proiect de hotărâre privind  aprobarea documentației tehnico-economice revizuite, a indicatorilor tehnico-economici - faza PT şi a Devizului General  pentru obiectivul de investiții „Reabilitare termică imobil, str. Brândușei nr. 11”.

31.  Proiect de hotărâre privind  aprobarea documentației tehnico-economice revizuite, a indicatorilor tehnico-economici - faza PT şi a Devizului General  pentru obiectivul de investiții „Reabilitare termică imobil, str. Brândușei nr. 4.

32.  Proiect de hotărâre privind  aprobarea documentației tehnico-economice revizuite, a indicatorilor tehnico-economici - faza PT şi a Devizului General  pentru obiectivul de investiții „Reabilitare termică imobil, str. Liniștei nr. 17, bl. 92 ”.

33.  Proiect de hotărâre privind  aprobarea documentației tehnico-economice revizuite, a indicatorilor tehnico-economici - faza PT şi a Devizului General  pentru obiectivul de investiții „Reabilitare termică imobil - str. Felix nr. 23, bl. 75”.

34.  Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice revizuite, a indicatorilor tehnico-economici - faza PT şi a Devizului General  pentru obiectivul de investiții „Reabilitare termică imobil, Aleea Săgeții, nr. 5, Sc A+B”.

35.  Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice revizuite, a indicatorilor tehnico-economici - faza PT şi a Devizului General  pentru obiectivul de investiții „Reabilitare termică imobil Intrarea Pogonici, nr. 2, sc. A+B“.

36.  Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice revizuite, a indicatorilor tehnico-economici - faza PT şi a Devizului General  pentru obiectivul de investiții „Reabilitare termică imobil, str. Hărniciei, nr. 3, sc. A+B+C “.

37.  Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice revizuite, a indicatorilor tehnico-economici - faza PT şi a Devizului General  pentru obiectivul de investiții „Reabilitare termică imobil, Str. Muzicii, nr.10“.

38.  Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice revizuite, a indicatorilor tehnico-economici - faza PT şi a Devizului General  pentru obiectivul de investiții „Reabilitare termică imobil, str. Lacului, nr. 32”.

39.  Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 410/21.09.2020 privind aprobarea documentației  tehnico-economice, a indicatorilor tehnico-economici - faza PT și a anexei privind descrierea sumară a investiției pentru obiectivul
 „Reabilitare termică imobil str. Intrarea Doinei, nr. 19-21-23-25-31”.

40.  Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 135/19.04.2022 privind aprobarea documentației tehnico-economice revizuite, a indicatorilor tehnico-economici - faza PT şi a  Devizului General pentru obiectivul de investiții  „Reabilitare termicã imobil str. Martir D-tru Jugãnaru nr. 20, Bl. 28”.

41.  Proiect de hotărâre privind  modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 134/19.04.2022 privind aprobarea documentației tehnico-economice revizuite, a indicatorilor tehnico-economici - faza PT şi a  Devizului General pentru obiectivul de investiții „Reabilitare termică imobil, str. Mureș, nr. 129”.

42.  Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Hotărârii Consiliului Local nr. 490/19.10.2018 privind aprobarea Proiectului “Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timişoara în vederea conformării la normele de protecţia mediului privind emisiile poluante în aer şi pentru creşterea eficienţei in alimentarea cu căldură urbană - Etapa a II-a” în cadrul POIM 2014-2020 axa prioritară 7  şi a cheltuielilor legate de cofinanţarea acestuia.

43.  Proiect de hotărâre  privind completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Timișoara nr. 96/30.03.2022 privind aprobarea proiectului „Creșterea siguranței pacienților în structuri spitalicești publice – modernizare și extindere infrastructurii de energie electrică și a IDSAI(Instalație de detectare, semnalizare și alarmare) în cadrul SCMUT – Clinicile Noi” Str. Gheorghe Dima nr. 5”, cod SMIS 151972,  propus pentru finanțare prin POIM 2014-2020, Axa 9/P.I. 9.1., a Acordului de parteneriat încheiat între UAT Municipiul Timișoara și Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara, a Notei de fundamentare privind necesitatea si oportunitatea investitiei (pentru activitati de tip A), precum si a documentatiei de avizare a lucrarilor de interventii (pentru activitati de tip B), cu punctul 1.1 privind aprobarea valorii proiectului.

44.  Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentanților Municipiului Timișoara în Adunarea Generală a Acționarilor la Societatea Drumuri Municipale Timișoara S.A. pentru numirea membrilor Consiliului de Administrație.

45.  Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Local al Municipiului Timișoara în Adunarea Generală a Acționarilor la RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A.

46.  Proiect de hotărâre privind ,,aprobarea/ respingerea motivată a documentației Planului Urbanistic Zonal  - LOCUINŢE ŞI SERVICII, Piata Bisericii nr. 7, Timişoara, beneficiar S.C. OGLINDA S.A.”, conform Sentința Civilă nr. 1160/06.12.2021 definitivă prin Decizia Civilă nr. 493/19.05.2022, pronunțată în dosar nr. 3106/30/2021.

47.  Proiect de hotărâre privind aprobarea Actualizării și prelungirii ”Strategiei dezvoltării spațiilor verzi a Municipiului Timișoara 2010 – 2020”.

48.  Proiect de hotărâre privind aprobarea achitării taxei de membru al Uniunii Internaționale a Transportatorilor Publici pentru anul 2021.

49.  Proiect de hotărâre  privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Construire P+2E+Er/M cu sad-uri la parter si locuinte colective”, str. Hebe nr. 29, Timișoara.

50.  Adresa Direcției Patrimoniu referitoare la Solicitarea Secretariatului General al Guvernului nr.SC2022-009817/21.04.2022 de trecere a unor bunuri din domeniul public al Municipiului Timișoara în domeniul public al statului în vederea dării în administrare către Regia Autonomă Administrația Canalului Navigabil Bega Timișoara.

51.  Adresa nr. SC2021 – 011655/13.05.2022  a Direcției Patrimoniu cu privire la situația de fapt existentă  la imobilul teren situat  în Timișoara, strada Paul Morand nr.5.

52.  Raport de activitate nr. SC2022 – 010876/06.06.2022 al domnului Viceprimar Ruben Lațcău – privind deplasarea la Karlsruhe, în Germania, în perioada 6-7 mai 2022.

53.  Raport de activitate nr. SC2022 – 010876/06.06.2022 al domnilor consilieri   Dan Diaconu și Emanuel David – privind deplasarea la Karlsruhe, în Germania, în perioada 6-9 mai 2022.

54.  Adresa nr. SC2022-013730/03.06.2022 a Asociației Religioasă Centrul Creștin Aletheia privind situația accesului la proprietate, B-dul Liviu Rebreanu nr.165.

55.  Plângerea prealabilă nr. SC2022 – 009916/26.04.2022 a S.C. SHARARA S.R.L. formulată împotriva Hotărârii Consiliului Local nr. 75/15.03.2022 – privind aprobarea închirierii prin licitație publică deschisă cu strigare a spațiului cu altă destinație din Timișoara, str. Alba Iulia nr.2, parter, în suprafață de 42,52 mp.

 

Proiectele de hotărâre înscrise pe Proiectul ordinii de  zi au fost inițiate de Primarul Municipiului Timișoara – domnul Dominic Fritz, și  au fost trimise spre avizare comisiilor pe domenii de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Timișoara.

 

 



 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007201 (s)