News Flash:

Patru alimente care tin de foame

26 Octombrie 2016
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
supa legume
Supa de legume

Supa de legume, facuta in casa, reprezinta o alta optiune pentru o mancare sanatoasa, care nu ingrasa si care tine foamea la distanta. Poti include in supa pe care o prepari si carne de pui, bogata in proteine, vitamine si minerale, fiind totodata si un aliment care se digera foarte usor.

Chiar si fara carne, supa de legume are o valoare nutritionala destul de mare, iar tu vei fi satula pentru mai mult timp.

Paste din grau si cereale integrale

Organismul are nevoie de o cantitate de pana la 150 de grame de carbohidrati pe zi, iar pastele din grau si cerealele integrale contin asa numitii carbohidrati sanatosi. In combinatie cu proteine si grasimi sanatoase, aceste alimente pline de fibre alunga senzatia de foame si iti protejeaza inima.

Somon

Bogat in acizi grasi esentiali Omega 3, somonul intra in categoria tipului de peste gras, perfect in dieta. Datorita combinatiei dintre grasimile bune si proteinele slabe, carnea de somon se digera intr-un timp mai indelungat si astfel senzatia de satietate va dura mai mult. 

Oua


Nu degeaba un mic dejun consistent contine si doua oua. Aceste alimente sunt ideale pentru prima parte a zile, oferindu-ti energia de care ai nevoie. Motivul pentru care ouale tin foamea la distanta este legat de cantitatea de proteine pe care un ou o contine. 

somon oua
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005699 (s)