News Flash:

Tragedie rutiera pe DN 2

25 Octombrie 2016
1503 Vizualizari | 0 Comentarii
accident Chizatau
Un barbat a murit pe loc, iar un altul a fost transportat la Spitalul Judetean cu rani grave, dupa ce autoutilitara in care se aflau cei doi a lovit, luni noaptea, in partea din spate un autocamion parcat in afara carosabilului soselei DN2, in zona comunei bacauane Nicolae Balcescu. 
'Conducatorul unei autoutilitare ce transporta produse lactate, din motive necunoscute, a pierdut controlul asupra directiei de mers, dupa care a intrat intr-un TIR care era parcat in afara partii carosabile. In urma evenimentului rutier, pasagerul din autoutilitara, in varsta de 58 de ani a decedat, iar conducatorul auto, de 45 de ani, a fost transportat la spital, fiind ranit grav', a declarat subcomisar Andrei Lascar, din cadrul Serviciului Rutier Bacau. 
Soferul TIR-ului inmatriculat in Braila a declarat anchetatorilor cazului ca oprise in afara carosabilului pentru a face o pauza de odihna regulamentara. 
Tot noaptea trecuta, un autoturism a intrat intr-un panou publicitar amplasat in apropierea unei statii de benzina din preajma stadionului din Bacau. Masina a fost, practic, distrusa, dar soferul s-a ales doar cu rani usoare. In urma cu doua saptamani, in aceeasi zona, dar pe cealalta parte a strazii, un sofer a intrat cu autoturismul pe trotuar si a ucis o femeie care se intorcea din parc impreuna cu fetita sa. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005651 (s)