News Flash:

Iata cat de usor poate seduce o femeie un barbat. Vezi trucurile

3 Iulie 2016
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia2
Poarta pantofi cu toc
Pe langa faptul ca iti pun in evidenta picioarele, o pereche de pantofi cu toc te fac feminina si senzuala. Insa, pentru a da lovitura conteaza si postura ta atunci cand porti pantofi cu toc. Mergi cu spatele drept, scoate bustul in evidenta si nu indoi genunchii prea rau.
Imbina feminintatea cu masculinitatea
O femeie imbracata in haine masculine nu isi pierde automat feminitate, din contra barbatii o vad mult mai sexi, decat daca s-ar imbraca in rochii sau fuste. Asadar, nu te sfii sa porti camasi, pantaloni la dunga sau rochii croite in stil masculin.
Poarta rosu
Studiile arata ca atat femeile, cat si barbatii sunt atrase de persoane de sex opus care poarta rosu. Potrivit cercetatorilor de la Universitatea Rochester, rosul ii hipnotizeaza pe barbati, intrucat aceasta culoare semnifica pasiune si senzualitate.

Lasa-ti lenjeria la vedere
Nu este nimic mai incitant pentru barbati decat sa admire sutienul si formele unei femei printr-o bluzita usor transparenta. De asemenea, daca nu esti pudica, poarta bluze decoltate care sa iti scoata in evidenta formele voluptoase. 

poarta rosu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005278 (s)