News Flash:

Horoscop zilnic, 15 noiembrie

15 Noiembrie 2016
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
Berbec
Te apropii cu pasi marunti dar siguri de atingerea scopurilor financiare, iar asta iti da si mai multa energie. In plus, te gandesti deja la alte planuri de viitor.

Taur
Creativitatea, inspiratia apare atunci cand te astepti mai putin si nu dureaza o vesnicie. Noteaza-ti ideile pe ceva si aplica-le mai tarziu.

Gemeni
Bazeaza-te pe intuitie si nu iti fie teama sa spui ce simti. Comportamentul tau va influenta cateva persoane, fara ca tu sa-ti dai seama.

Rac
Pe parcursul zilei, vei realiza ca termini, rand pe rand, tot ce ti-ai propus. Gandul ca nu mai ai pentru ce lupta te sperie si cauti noi aventuri.

Leu
Ca si nativii din Berbec, munca depusa din ultima vreme incepe sa dea roade. Conturile bancare se rotunjesc si deja te gandesti ce sa-ti cumperi.

Fecioara
Obstacolele pe care le-ai intalnit zilele trecute dispar ca prin minune si ai cale libera sa iti indeplinesti toate dorintele.

Balanta
Spre deosebire de celelalte zodii, vor aparea situatii care nu te incanta deloc: apar musafiri nepoftiti, sau trebuie sa ajungi de urgenta acasa pentru a solutiona un conflict.

Scorpion
Cu toate ca nu vei avea o zi grea la serviciu, vrei sa te relaxezi si sa iesi in oras. Nu este exclus sa urci in masina si sa te plimbi cateva ore bune.

Sagetator
Lucrurile pe care nu le poti controla te inspaimanta, mai ales daca la mijloc sunt si sentimente. Lasa-te purtat de val. Nu e timpul sa te gandesti acum la consecinte.

Capricorn
O discutie cu un coleg de serviciu care face sport si este foarte activ te pune pe ganduri. Esti convins ca trebuie sa mai faci miscare si sa ai grija la alimentatie.

Varsator
Treci printr-o perioada foarte productiva carierei si trebuie sa fii atent la ce iti doresti pentru ca s-ar putea indeplini. Nu lua angajamente pe care nu le poti respecta.

Pesti
Conversatiile cu prietenii apropiati, cu familia sau cu rudele nu ti s-au parut niciodata mai interesante si chiar vei tine cont de sfaturile lor.  

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005892 (s)