News Flash:

INCREDIBIL! Nu poti sa crezi cat cere Delia pentru a canta in noaptea de Revelion

14 Noiembrie 2016
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
delia da mama
Dupa Carla’s Dream, si Delia si-a fixat tariful pentru Revelion! Suma ceruta pentru o prestatie a blondinei este foarte mare si o depaseste cu mult pe cea din anii trecuti.

Delia pare a fi de departe cantareata din Romania care va bate recordul de incasari de Anul Nou! Artista si-a fixat un pret pentru un show, care, cu siguranta, nu va putea fi egalat de vreo colega de breasla in acea seara.

In 2015, Delia a avut trei concerte de Revelion! Toate au fost in Bucuresti, iar pentru fiecare, vedeta a incasat cate 6.000 de euro, in total, o suma de 18.000 de euro, bani considerati destul de multi la vremea respectiva.

Anul acesta insa, frumoasa blondina a ridicat stacheta si mai sus. Succesul obtinut cu spectacolele din primavara, “Deliria”, unde a vandut, in doua zile, 10.000 de bilete, dar si cu hit-urile, “Gura ta”, “ Ce are ea” sau “1234 (Unde dragoste nu e)” au determinat-o sa creasca serios onoriul pentru reprezentatii.

Surse din preajma ei sustin ca, in general, pentru un recital, diva cere in jur de 11.000 de euro, iar pentru Anul Nou, a mai plusat.

“Delia este cea mai solicitata cantareata din Romania in acest moment si, din acest motiv, este normal, ca ea sa fie si scumpa! In plus, staff-ul artistei alege cu atentie locurile in care ea urmeaza sa cante si selecteaza cele bune oferte. De pilda, pentru Revelion, i-au venit pana acum si evenimente pentru care ea a cerut si 20.000 de euro”, au dezvaluit persoane din lumea artistica. 

delia recordul artista show revelion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006746 (s)