News Flash:

Greseli vestimentare care te ingrasa si te imbatranesc

14 Noiembrie 2016
970 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia2
Cu totii facem greseli atunci cand alegem sa purtam anumite combinatii de haine. Important este sa le corectam pentru a scoate in evidenta calitatile noastre si pentru a ascunde defectele.
Iata 6 greseli vestimentare pe care le fac femeile ce le fac mai plinute si mai in varsta decat sunt.
Prea mult negru
Negrul e culoarea elegantei, dar o data cu trecerea timpului pielea ta nu va arata prea bine in contrast cu haine de culoarea smoalei.
Vei atrage atentia asupra pielii tale palide, asupra ridurilor si a petelor solare. Asta nu inseamna ca nu ar trebui sa porti negru, ci ar trebui sa te gandesti sa accesorizezi tinuta cu ceva colorat, in zona pe care vrei sa scoti in evidenta.
Hainele largi
Nu alege haine largi pentru a ascunde colaceii sau fundul bombat, nu vei face decat sa pari si mai plinuta. Cumpara-ti haine potrivite masurii tale si gaseste tipul de croiala care te avantajeaza cel mai bine.

Fuste prea lungi
O fusta lunga nu te va ajuta sa arati mai bine. Alege o fusta pana la genunchi  pentru a-ti scoate in evidenta gambele si gleznele. Daca ai forme frumoase, alege o fusta creion.
Esarfele la gat
Nu esti stewardesa si nici nu vii din anii 60, asa ca nu iti mai acoperi gatul cu esarfe. Accesorizeaza-ti geanta cu ea! Vei atrage atentia asupra gentii, nu a gatului ridat si lasat.
Platforme
Da, sunt la moda! Da, sunt frumoase! Dar, o data cu varsta o sa incepi sa ai retentii de apa si picioarele tale vor incepe sa se umfle si nu vor arata prea bine inghesuite in pantofi. Alege incaltaminte comoda, dar nu foarte stransa.
Nu merge la cumparaturi cu oricine
Cand mergi sa-ti cumperi haine alege persoana care iti spune mereu adevarul, fie ca e mama ta, sora ta sau prietena cea mai buna. Iubitul tau n-o sa fie prea sincer cand o sa-l intrebi daca rochia probata te face grasa.

hainele largi platforme
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007048 (s)