News Flash:

Horoscop de weekend: 3-4 decembrie 2016

3 Decembrie 2016
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
horo
Berbec
O simpla neintelegere s-ar putea transforma intr-o adevarata cearta, daca nu reusesti sa te stapanesti. Te va lua gura pe dinainte si vei spune vorbe pe care le vei regreta. In loc sa va bucurati impreuna de zilele libere si calduroase, preferati sa stati singuri din motive copilaresti.

Taur                         
Reusesti sa treci peste orice obstacol si asta pentru ca esti atent la detaliile care fac diferenta, dar si pentru ca te intrebi daca sa continui cu ceva care nu-ti mai satisface nevoile de mult timp. Trebuie sa iei o decizie acum, daca vrei sa ai o luna linistita.  

Gemeni
Treci printr-o perioada delicata din punct de vedere emotional, ceea ce te poate transforma intr-o persoana vulnerabila si defensiva pentru a-ti apara sentimentele. Nu gasesti singur raspunsurile tuturor intrebarilor si te vei confesa unui parinte sau unui prieten apropiat, pentru a te ajuta.

Rac
Masoara-ti cuvintele si ai grija la tonul pe care il folosesti astazi, pentru ca impactul vorbelor tale va fi pe termen lung si va influenta comportamentul cuiva. Nu te da zmeu in fata persoanelor care nu te cunosc prea bine doar pentru a le impresiona. Pot reactiona contrar asteptarilor tale.

Leu
Simti nevoia sa impartasesti bucuriile si realizarile cu cineva, dar si sarcinile de lucru. Un coleg de serviciu va dori sa te ajute. Acorda-i o sansa si nu mai face totul pe cont propriu! Poate iesiti impreuna sau lucrati impreuna acasa la unul dintre voi.

Fecioara
Se pare ca esti la fel de instabil precum Berbecii, pentru ca esti nerabdator, insistent si vrei sa-ti infrunti frica de a nu da gres. Vrei ca totul sa fie perfect, dar perfectiunea este o notiune abstracta. Fii in cautarea fericirii si nu a lucrurilor imposibile.

Balanta
Lucrurile se complica pe parcursul zilei si e posibil sa fie nevoie sa ai grija de cineva, lucru ce iti va da planurile si dorinta de libertate peste cap. Poti fi bona unui verisor sau nepotel, dar daca stii cum sa te comporti cu ei, te poti distra pe cinste. In plus, te vei simti din nou copil.

Scorpion
Este absolut necesar sa tai raul de la radacina si sa eviti certurile, discutiile aprinse, daca nu vrei sa incepi sfarsitul de saptamana prost. Nu o lua pe calea Berbecilor care vor pierde pe mana lor. Va fi doar un impuls care va trece repede.

Sagetator
Te vei da de gol si frustrari mai vechi vor iesi la suprafata, pentru ca cineva te va trage de limba si vei spune lucruri fara sa te gandesti. E posibil sa se intample asta chiar de vineri seara si sa continui si sambata dezvaluirile ce-ti vor soca prietenii.

Capricorn
Dorinte personale mai vechi sunt reactivate si intervin intre viata profesionala si cea de familie. Fanteziile te duc cu capul in nori si incepi sa visezi la vacante, la calatorii sau la nopti lungi si pline de discutii la un pahar de vin. La fix pentru weekend.

Varsator
Esti nerabdator sa le spui si prietenilor de planul tau de evadare pentru urmatoarele doua zile, cand vei face o plimbare la munte sau la mare. Pentru ca ai muncit cand altii au fost liberi, nu vei prinde aglomeratie pe drum si te vei intoarce abia luni.

Pesti
Din pacate, starea ta emotionala fragila si neintelegerea din partea persoanei iubite duc la decizia de a sta separati cateva zile, cel putin pana luni. Acest moment pica la fix, pentru ca mai aveai nevoie sa petreci timp singur si sa te ocupi de tine. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006572 (s)