News Flash:

HIV Street Art la Timisoara, o campanie de educare altfel

7 Iulie 2014
1481 Vizualizari | 0 Comentarii
Campania de informare HIV Street Art se adreseaza in special tinerilor, categorie de populatie cu risc major de infectare cu HIV.

Campania nationala de informare HIV Street Art este un proiect inovator si diferite de proiectele de pana acum. Arta urbana a fost aleasa drept instrument de transmitere a mesajului pentru ca, prin imagini vizuale, mesajul este accesibil si de impact. Pe strada Marasesti se desfasoara, astazi, o serie de evenimente: graffiti, street dance si teatrul de strada.

“HIV Street Art se adreseaza atat tinerilor expusi la risc, cei care au contacte sexuale neprotejate, au multipli parteneri sexuali, sunt homosexuali, sunt consumatori de droguri injectabile, si-au facut tatuaje sau au avut boli cu transmitere sexuala”, spun organizatorii campaniei.

Pe strada Marasesti a fost realizata o poveste cu graffiti, a unei tinere infectate cu HIV. Cele cinci panouri ilustreaza etapele vietii tinerei, de la comportamentul la risc, testare, aflarea diagnosticului, stigmatizarea si autoizolarea, pana la acceptarea bolii, tratamentul si din nou o viata de familie, scrie adevarul.ro

Galerie Foto


campania nationala arta urbana graffiti street dance
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 36 queries | Mysql time :0.035620 (s)