News Flash:

Guvernul Grindeanu a alocat 7 milioane de lei pentru Spitalul de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara

17 Mai 2017
901 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara
Guvernul Grindeanu a alocat o prima transa 7 milioane de lei pentru Spitalul de Copii ''Louis Turcanu'' din Timisoara, din bugetul Ministerului Sanatatii, pentru continuarea lucrarilor la corpul B al spitalului, potrivit deputatului PSD de Timis Bianca Gavrilita. 
Deputatul social-democrat timisean afirma, intr-un comunicat transmis luni AGERPRES, ca finantarea va permite antreprenorului sa parcurga urmatoarele etape, astfel incat cladirea sa poata fi finalizata. 
''Am promis inca din campania electorala ca voi face toate demersurile pentru ca unitatea sanitara sa obtina fondurile pentru continuarea lucrarilor la corpul B. Intalnirile si discutiile avute cu reprezentantii Ministerului Sanatatii au avut succes si primii bani au fost alocati. Aceasta demonstreaza ca ceea ce promitem, si facem. PSD isi respecta cuvantul dat, iar Guvernul Grindeanu cunoaste prioritatile Timisului'', arata Bianca Gavrilita in comunicatul mentionat. 
Noul corp de cladire va avea opt nivele, o suprafata utila de 8.055 mp si o capacitate de peste 150 de paturi, fiind conectat de actuala cladire printr-o pasarela. 

guvernul grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006587 (s)