News Flash:

Drumul care leaga orasele Hunedoara si Calan va fi reabilitat cu bani europeni

17 Mai 2017
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
drum hunedoara
Modernizarea drumului judetean care face legatura intre orasele Hunedoara si Calan se va realiza in baza unui proiect finantat din fonduri europene nerambursabile in valoare de 36,39 milioane lei, potrivit unui proiect aprobat luni de Consiliul Judetean (CJ) Hunedoara. 
CJ Hunedoara va contribui la realizarea acestui proiect cu o suma de 3,8 milioane lei, care va acoperi cheltuielile neeligibile ale proiectului si cota de cofinantare de 2% ce revine administratiei judetene. 
"Speram ca semnarea contractului de finantare cu Agentia de Dezvoltare Regionala Vest, pentru modernizarea acestui drum, sa fie facuta in urmatoarele saptamani", a declarat presedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora. 
Lucrarile de modernizare a sectorului de drum dintre Hunedoara si Calan includ reabilitarea totala a partii carosabile pe o lungime de 9 kilometri. Vor fi construite rigole de scurgere pentru apele pluviale si o banda de urcare pentru masinile grele, pe o lungime de 1,2 kilometri. 
Drumul este important pentru dezvoltarea economica a zonei, mai ales ca in orasul Calan, autoritatile judetene si locale sunt interesate de o dezvoltare a activitatilor de productie in parcul industrial din localitate, investitie ce a fost construita pe terenul fostului combinat siderurgic. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007321 (s)