News Flash:

Guvernul cere lamuriri din partea Comisiei Europene despre posibile ingerinte in Justitie

19 Martie 2018
957 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader4

Guvernul va transmite Comisiei Europene o adresa in care cere lamuriri despre posibile ingerinte in Justitie, dupa ce un document din 2012 privind MCV, facut public duminica, avea si o lista de persoane cu probleme penale.
"Doamna premier ne-a informat ca Guvernul si/sau ministrul Justitiei vor transmite o scrisoare de clarificari la Comisia Europeana in legatura cu acest document, prin care sa incerce sa afle ce a stat la baza intocmirii acestei liste, care sunt informatiile pe care s-au bazat si de ce s-a facut aceasta solicitare si din ce in ce mai multi care si-au exprimat un punct de vedere considera si se poate considera ca a fost un act de imixtiune brutala in justitia din Romania si se poate spune chiar ca era o inducere a unei directii ca acele persoane trebuie neaparat sa fie condamnate. Sustin demersul anuntat", a declarat Liviu Dragnea.

Este vorba despre un document din 10 octombrie 2012, adresat Guvernului Romaniei, care prezinta o lista de 21 de cerinte ale Comisiei Europene in legatura cu MCV, prezentat de Antena 3.

Unul dintre puncte prevede descrierea situatei si stabilirea pasilor de urmat in cazuri de coruptie cunoscute, fiind date si nume: Gheorghe Copos, Adrian Nastase, Serban Bradisteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remes, Dan Voiculescu, George Becali, Catalin Voicu, Tudor Chiuariu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005673 (s)