News Flash:

Ce spune sotul educatoarei din Timisoara care si-a ucis fiica: ”Cred ca a avut un moment de nebunie...”

17 Martie 2018
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
crima

La doar câteva zile de când educatoarea din Timişoara şi-a ucis fetiţa în vârstă de patru ani, soţul acesteia susţine că nu poate să înţeleagă cum s-a ajuns la această crimă odioasă.

“Situaţia era mai mai relaxată decât în alte timpuri, când situaţiile erau mai încordate sau eram pe viteza, sau eu ştiu, eram mai ocupaţi. Dacă mă întrebaţi că există o fluctuaţie în ceea o priveşte pe ea, nu! Aşa cum am cunoscut-o acum 12 ani, la fel era şi acum.”, a mărturisit el, conform Ştirile Pro TV. 

“Cred că a avut un moment de nebunie. Nu pot să... Nu ştiu, cred că ... nici nu ştiu ce să cred, în dimineaţa respectivă a dus-o la grădiniţă, a luat-o de la grădiniţă, trebuiau să meargă la înot, nu am nici cea mai vagă explicaţie pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu era nebună, nu avea momente în care să cadă psihic, ea nu avea aşa ceva”, a mai precizat el.

 

Educatoarea din Timişoara, care şi-a ucis fetiţa în vârstă de 4 ani, a ajuns la tribunal, iar judecătorii au decis să o aresteze preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004369 (s)