News Flash:

Titlul de Campioană nu e suficient

Gică Hagi vrea să întărească echipa Farului pentru a merge cât mai departe în Champions League

29 Mai 2023
296 Vizualizari | 0 Comentarii

Echipa Farul ConstanÈ›a, condusă de antrenorul È™i patronul Gică Hagi (58 de ani), a devenit campioana României la fotbal. Cu toate acestea, echipa de pe malul mării nu se bucură prea mult timp de victorie. Gică Hagi È™i-a pregătit deja strategia de transferuri pentru perioada de mercato din vară.

Farul ConstanÈ›a a obÈ›inut titlul în sezonul 2022-2023, iar Gică Hagi doreÈ™te să întărească echipa pentru a avansa cât mai mult în Liga Campionilor, unde vor concura împotriva echipelor precum Sheriff Tiraspol, Astana, Qarabag FK, campioana Turciei, Ferencvaros, BATE Borisov sau Olimpija Ljubljana.

Astfel, Gică Hagi intenÈ›ionează să investească în transferurile unor jucători cu experiență în competiÈ›iile europene, în scopul de a duce Farul ConstanÈ›a cât mai departe în sezonul 2023-2024 al Ligii Campionilor. Cu toate acestea, "Regele" nu exclude posibilitatea aducerii în echipă È™i a unor tineri jucători.

„Este vacanță până pe 14 iunie. BineînÈ›eles, plănuim în acest timp, ce ieÈ™iri, ce intrări o să fie (n.r. – transferuri de jucători) È™i lotul pentru preliminarii în Europa È™i campionatul care vine.

Vrem să avem o echipă mai competitivă decât anul ăsta, pentru că trebuie să facem anumite lucruri. Ce văd eu, avem nevoie de jucători cu experiență europeană, care să ne facă È™i mai buni.

Vom completa lotul cu jucători care să ne aducă ceva în plus. Putem să luăm È™i jucători tineri È™i foarte tineri, dar trei-patru transferuri trebuie să fie jucători cu experiență în Europa. Reprezentăm România în Europa È™i de ce să nu ne gândim că se poate È™i, dacă jucăm bine, putem să eliminăm echipe puternice. Cu siguranță, am lucrat (n.r. – pentru transferuri), È™tim, sunt opÈ›iuni. Vedem ce o să fie, trebuie să avem alternativă pentru tot. Trebuie să avem mai mulÈ›i jucători pe post”, a declarat Gică Hagi, conform Digisport.

Când a fost întrebat dacă este dispus să vândă vreun jucător în timpul perioadei de transferuri din vară, Gică Hagi a dat un răspuns categoric.

„Depinde de ofertă! De ce nu? PiaÈ›a aÈ™a e! Dacă pleacă un jucător, tot ce faci e ca să fii mai bun. Nu trebuie să facem o mutare care să ne slăbească!”, a mai spus antrenorul È™i patronul formaÈ›iei Farul ConstanÈ›a.

Pe lista jucătorilor de la Farul ConstanÈ›a care au primit oferte în sezonul 2022-2023 se regăsesc golgheterul echipei, Denis Alibec, Constantin Grameni, Enes Sali, Adrian Mazilu È™i Andrei Borza.

Una dintre echipele interesate de Adrian Mazilu este Crystal Palace, despre care ProSport a anunÈ›at că este dispusă să ofere 1,8 milioane de euro pentru tânărul fotbalist. Cu toate acestea, suma este considerată prea mică de către Hagi.

Este încă incert dacă Farul se va întări în perspectiva sezonului următor, astfel încât echipa de pe malul mării să poată face față în competiÈ›iile europene.

Este posibil ca la Ovidiu să vină o echipă puternică în prima fază, iar pentru a avea È™anse de calificare, Farul trebuie să-È™i întărească lotul.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004645 (s)