News Flash:

Gelu Ştefan Diaconu, sustinut de PNL, nu demisioneaza de la conducerea ANAF

26 Februarie 2014
1573 Vizualizari | 0 Comentarii
Gelu Stefan Diaconu
Gelu Stefan Diaconu, sustinut de PNL, a declarat agentiei MEDIAFAX ca nu va demisiona de la conducerea ANAF, deoarece un astfel de gest ar avea posibile consecinte ireparabile asupra bugetului de stat si ca elementele de natura rationala trebuie sa prevaleze, nu cele emotionale.
El arata ca întotodeauna a fost "revendicat" din resursa tehnocrata a Partidului National Liberal, fara a fi sau a dori sa fie beneficiarul punerii pe vreo lista eligibila a partidului, "fie pe criterii de prietenie sau relatii de rudenie".
Întrebat de MEDIAFAX despre intentiile sale, seful ANAF, Gelu Stefan Diaconu, a explicat motivele pentru care nu va demisiona.
"Actul de demisie de la conducerea unei institutii de importanta ANAF–ului este un act de mare responsabilitate cu posibile consecinte ireparabile asupra bugetului de stat, mai ales acum, când ANAF-ul, dupa cum cunoasteti, este într-un proces amplu de reorganizare si reformare. În consecinta, în luarea unei astfel de decizii, prevaleaza elementele de natura rationala si nu emotionala, mai ales ca întotdeauna m-au revendicat din resursa tehnocrata a Partidului National Liberal, fara a fi sau a dori sa fiu beneficiarul punerii pe vreo lista eligibila a partidului, fie pe criterii de prietenie sau relatii de rudenie", a spus Diaconu.
Gelu Stefan Diaconu a fost numit la conducerea ANAF în aprilie anul trecut, la propunerea PNL din postul de secretar de stat în Ministerul Economiei.
El a condus si Autoritatea Nationala a Vamilor în perioada februarie 2005-februarie 2009, în Guvernul Tariceanu. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1369 (s) | 33 queries | Mysql time :0.034633 (s)