News Flash:

GAFA IN DIRECT la TV! Ce a facut aceasta prezentatoare cand a aflat ca e in direct, fara ca ea sa stie - VIDEO VIRAL

11 Aprilie 2017
2187 Vizualizari | 0 Comentarii
Natasha Exelby
O prezentatoare a postului de televiziune australian ABC News 24 a avut parte de un eveniment nefericit in timp ce lucra: aceasta isi verifica manichiura si, fara sa isi dea seama, a intrat in direct, scrie publicatia People.com.
In timp ce prezenta jurnalul de stiri, Natasha Exelby a avut parte de un eveniment nefericit: camerele de filmare au surprins-o in timp ce isi verifica manichiura in direct. Dupa ce si-a dat seama, Exelby le-a dat telespectatorilor o privire surprinsa, socata chiar, dupa care a facut legatura cu segmentul de stiri din sport.
Filmuletul cu momentul jenant a fost distribuit pe retelele de socializare de catre un cont oficial al postului de televiziune.
Bineinteles, aceasta nu este prima abatere a postului de televiziune: in trecut, Eric Philips din Richmond, Virginia, care citea segmentul de stiri i-a uimit pe telespectatori cand i-a rugat nonsalant sa isi verifice lenjeria intima.
In mod normal, el trebuia sa spuna ”verificati-va camarile” (check your pantries - in engleza; confundat cu panties-lenjerie intima - n.r.), in introducerea unui material despre orez si tigai.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005515 (s)