News Flash:

Un nou început

Fundaşul român Radu Drăguşin a debutat în campionatul de fotbal al Angliei

16 Ianuarie 2024
118 Vizualizari | 0 Comentarii

Fundașul român Radu Drăgușin și-a făcut debutul în campionatul de fotbal al Angliei în cadrul meciului disputat de noua sa echipă, Tottenham Hotspur, pe stadionul Old Trafford împotriva formației Manchester United. Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2, duminică seara, în etapa a 21-a din Premier League.

Manchester United a condus de două ori pe "Teatrul Viselor," cum este supranumit stadionul legendar din Manchester, prin golurile marcate de Rasmus Hojlund (minutul 3) și Marcus Rashford (minutul 40). Cu toate acestea, Tottenham a revenit și a egalat de fiecare dată, prin Richarlison (minutul 19) și Rodrigo Bentancur (minutul 46).

Drăgușin (21 de ani), purtătorul tricoului cu numărul 6 la Spurs, a început meciul pe bancă de rezerve, dar a fost introdus în joc de antrenorul Ante Postecoglou în minutul 85, luându-i locul lui  Oliver Skipp.

Internaționalul român s-a transferat săptămâna trecută la Tottenham de la echipa italiană Genoa, plătindu-se aproximativ 30 de milioane de euro pentru acest transfer. El a semnat un contract valabil până în 2030 cu clubul englez.

Tottenham se află pe locul 5 în clasament, având 40 de puncte, la egalitate cu Arsenal Londra, ocupanta poziției a patra, ultima care asigură calificarea în viitoarea ediție a Ligii Campionilor. În același timp, Manchester United se află pe locul 7, cu 32 de puncte.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006173 (s)