News Flash:

Dorinel Munteanu a decis!

7 jucători de la echipa de fotbal Oţelul Galaţi au fost trecuți pe lista de transferuri

5 Ianuarie 2024
133 Vizualizari | 0 Comentarii


Antrenorul echipei de fotbal Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a luat decizia de a include șapte jucători din lotul utilizat în prima parte a sezonului pe lista de transferuri, chiar dacă doi dintre aceștia, Andrei Rus și Costin Ghiocel, vor participa la pregătirea de iarnă alături de echipa gălățeană.

„Tehnicianul Dorinel Munteanu a stabilit ca şapte dintre jucătorii din lotul utilizat în anul 2023 să fie trecuţi pe lista de transferuri. Este vorba despre fundaşii Andrei Rus, Costin Ghiocel (ambii, convocaţi pentru cantonamentul de la Vatra Dornei), Dan Panait, Rosario Latouchent, mijlocaşii Pablo Gaitan şi Ariel Lopez şi de atacantul Ilia Dimitrov”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al echipei Oţelul Galaţi.


Oțelul Galați a început joi un cantonament la Vatra Dornei, stațiunea montană în care s-a antrenat și în anii precedenți sub conducerea managerului tehnic Dorinel Munteanu. Lotul este format din 25 de jucători, iar în zilele următoare sunt așteptați și câțiva fotbaliști noi. Primul dintre aceștia, un atacant sârb, urmează să ajungă joi la Galați pentru a efectua vizita medicală.

După revenirea din scurta vacanță de iarnă, jucătorii lui Dorinel Munteanu vor desfășura pregătirea la Vatra Dornei până la data de 13 ianuarie. Ulterior, înaintea începutului sezonului de iarnă-primăvară, se consideră posibil ca Oțelul să dispute cel puțin un meci de verificare, primul meci oficial în 2024 fiind programat împotriva FC Voluntari pe 22 ianuarie.

Tehnicianul echipei Oțelul Galați a ales un lot format din 25 de jucători pentru această perioadă, menționând că mijlocașul Ionuț Neagu nu a putut participa din cauza unei accidentări.


„Ne cunoaştem foarte bine punctele forte şi pe cele slabe şi încercăm din răsputeri să întărim echipa pentru meciurile care urmează de la finalul acestei luni încolo. Îmi doresc din partea tuturor să tragă tare la munte, am mare încredere în ei, inclusiv în cei noi care ni se vor alătura”, a afirmat Dorinel Munteanu.


Lotul echipei Oțelul Galați pentru cantonamentul de la Vatra Dornei este format din următorii jucători:

Portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Relu Stoian, Gabriel Ursu.

Fundași: Mihai Adăscăliței, Jonathan Cisse, Ștefan Farcaș (revenit după împrumutul la Unirea Braniștea), Costin Ghiocel, Dragan Lovric, Iustin Neacșu, Andrei Rus, Joao Serrao, Miguel Silva, Francois Yabre, Milen Jelev.

Mijlocași: Ștefan Bodișteanu, Denis Bordun, Juri Cisotti, Vasile Jardan, Frederic Maciel, Răzvan Tănasă, Samuel Teles, Diego Zivulic.

Atacanți: George Cîrjan, Kehinde Fatai, Alexandru Pop.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005405 (s)