News Flash:

Nu s-a obișnuit la Alaves

Ianis Hagi este așteptat în campionatul Scoției, în tricoul celor de la Rangers

4 Ianuarie 2024
128 Vizualizari | 0 Comentarii


Ianis Hagi nu s-a obișnuit la Alaves și este așteptat în campionatul Scoției, în tricoul celor de la Rangers. Potrivit presei britanice, Philippe Clement îl așteaptă cu brațele deschise pe Ianis Hagi și își dorește să-l vadă în acțiune la Rangers. Cum Ianis Hagi nu a evoluat în ultima partidă a lui Alaves din La Liga, pare iminentă despărțirea.

Internaționalul român se pregătește pentru întoarcerea în Scoția, în urma faptului că nu a prins nici măcar un minut în primul meci din 2024, contra echipei Real Sociedad.

De la sosirea sa în campionatul scoțian, Ianis Hagi a reușit să înscrie de două ori și să ofere o pasă decisivă, impresionând în mod constant. Cu toate acestea, presa din Scoția a relatat detaliat despre situația actuală a lui Ianis Hagi, evidențiind faptul că Alaves nu mai mizează pe fiul "Regelui".

„Au existat zvonuri că Alaves ar putea să-l transfere definitiv, dar contractul lui Hagi cu Rangers durează până în 2026. S-a sugerat, de asemenea, că Phillipe Clement ar dori să se uite atent la mijlocaș. Rapoartele din Spania, dar și din România cred acum că o întoarcere la Rangers devine din ce în ce mai probabilă. Se spune că Alaves pregătește o ofertă de 600.000 de lire sterline pentru Carlos Vicente de la Racing Ferrol. Spaniolul este văzut ca un jucător cu același tipar ca Hagi, în rolul din spatele atacantului sau aripă dreapta, acolo unde românul a fost folosit și de Luis Garcia”, au scris scoțienii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007225 (s)